HR advies

Wat te doen bij ziekte? Hoe kan ik de ontwikkeling van mijn personeel effectief regelen? Hoe zorg ik er voor dat ik niet bij elke nieuwe medewerker alles hoef uit te leggen?

Of je nou al medewerkers in dienst hebt of niet: naast de salarisadministratie komt er nog meer kijken bij personeel. Functioneringsgesprekken, opleidingen, veiligheid.. Als ondernemer allemaal taken voorj jou. Eigenlijk ben je net een trainer van een voetbalteam. Je bepaalt de strategie, coacht mensen en bepaalt wie waar staat. Maar hoe fijn is het om een staff te hebben waaraan je dingen kunt vragen? Die verstand hebben van een specifiek onderwerp? Onze voetbalfanaat Armanda is jouw staff op gebied van HR.

Waar loop jij tegen aan?

Medewerkers hebben allemaal individueel aandacht nodig. Maar dat betekent niet dat het veel werk hoeft te zijn. We willen het zo makkelijk mogelijk voor jou maken. Een herinnering vanuit ons pakket voor een functioneringsgesprek of opleidingen die (mede) betaald worden door een subsidie.

  • Wat moet ik aan veiligheid doen binnen mijn bedrijf?
  • Wat moet ik doen bij ziekte en hoe kan ik dit voor zijn?
  • Wat zijn de eerste stappen bij een (nieuwe) medewerker?
  • Vacaturebegeleiding
  • Hoe kan ik het functioneren en ontwikkelen van medewerkers regelen?
  • Ontwikkeling en opleiding van medewerkers

Want wist jij dat er veel subsidiemogelijkheden zijn voor scholing en ontwikkeling? Met ons HR-advies geeft Armanda je advies voor jouw situatie zodat jouw medewerkers en daardoor jouw bedrijf optimaal rendeert en ontwikkelt. Zo is ze jouw rechterhand op hele diverse vlakken van het personeelsmanagement en heb jij een goed gevoel bij jouw werkgeverschap.

"Alle personeelszaken op één plek online geregeld; wat een tijdsbesparing"

Personeelszaken regelen is een van je taken als ondernemer. Salarisverwerking, ziekte en ontwikkeling zijn termen waar jij regelmatig mee te maken hebt. Bij DEKA hadden ze dit uiteraard ook. Ze deden dit op papier, wat veel kostbare tijd  in beslag nam en geen overzicht gaf. Nu voert DEKA alle personeelszaken online.

Weten wat ons HR-advies voor jou kan betekenen?

Logo felix.
Goudplevier 123
8271 GB IJsselmuiden
Duurzaamheid
felix. en duurzaamheid
Lees het hier
Daar word jij wijzer van
Gratis tips afgestemd op jouw branche
Laat je e-mailadres achter en we houden je op de hoogte van nieuwe regelgeving en andere nieuwswaardigheden.
felix. © 2024 Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer | Privacy | Algemene voorwaarden