Financiële dashboards op maat

Actueel financieel inzicht is het fundament voor je groeiende onderneming. Om die stip op de horizon te bereiken, moet jij altijd weten waar je aan toe bent, tijdig kunnen bijsturen en doordachte financiële beslissingen kunnen nemen.

Waar loop jij tegenaan?

Je mist grip op je financiële zaken. Je administratie is niet actueel, facturen zijn onvindbaar en openstaande debiteuren lopen op. Het kost je veel tijd hierop te acteren. Omdat je geen actueel inzicht heb en of niet op de juiste getallen stuurt, loop jij letterlijk en figuurlijk achter je cijfers aan. Dit ontneemt je het plezier in ondernemen.

Jij vraagt je bijvoorbeeld af:

Verbeteren door actueel inzicht
Je liquiditeit op orde
Vergelijken met andere branchegenoten

“We kunnen als bedrijf nu monitoren en bijsturen. De prognose wordt realiteit”

Voorheen werkte Voegbedrijf Heldoorn een heel jaar lang keihard en bekeek het pas achteraf de jaarcijfers. Frederik Heldoorn: “Maar ja, dan doe je er niet zo veel meer aan… Als we nu ergens aan een knop draaien, weten we wat er gebeurt in het proces. We kunnen de knop naar rechts draaien om de omzet te laten groeien. Maar soms is het beter om de knop in het midden te laten of naar links te draaien. Want dan is het rendement veel beter.”

 

Financieel dashboard voor jouw branche

Een ondernemer in de bouw meet zijn bedrijfsprestaties niet af aan dezelfde KPI’s als een hippische ondernemer. En ook  binnen deze branches zijn verschillende soorten ondernemingen. Daarom heeft felix branchespecifieke dashboards. Zo stuur jij op cijfers die voor jouw bedrijf relevant zijn. En wil je nog specifieker sturen? Dan maken we een dashboard voor jou op maat.

Met meer plezier en rust ondernemen
Logo felix.
Goudplevier 123
8271 GB IJsselmuiden
Duurzaamheid
felix. en duurzaamheid
Lees het hier
Daar word jij wijzer van
Gratis tips afgestemd op jouw branche
Laat je e-mailadres achter en we houden je op de hoogte van nieuwe regelgeving en andere nieuwswaardigheden.
felix. © 2024 Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer | Privacy | Algemene voorwaarden