Vacature

Houd jij van overzicht en word je enthousiast als de zaakjes geregeld zijn? Dan is deze vacature voor jou geschikt! We zijn op zoek naar een administratieve topper die geïnteresseerd is in de accountancy wereld en een passie heeft voor cijfers.

Hoe maak jij onze klanten blij?  

Als team felix. bouwen wij samen iedere dag aan het huis van de ondernemer. Elke medewerker draagt vanuit zijn eigen expertise of ervaring zijn of haar steentje bij. Ook voor jou is daar een mooie rol weggelegd, want een kloppende administratie is de sleutel naar betrouwbare cijfers en verdere advisering.

In deze rol werk je nauw samen met jouw collega’s aan uiteenlopende administratieve werkzaamheden. Je hebt een passie voor cijfers en houdt ervan om regelmatig contact te hebben met klanten én collega’s. Even een belletje naar de klant om wat na te vragen of juist de klant die belt met vragen over hoe iets verwerkt moet worden in de administratie. Jij haalt er voldoening uit om anderen te helpen!Daarnaast boek je facturen in en controleer je administraties. Ook het inzetten op verdere automatisering draag jij je steentje aan bij, zodat jij efficiënt de administraties van onze klanten op orde kunt maken.

Voorbeelden van jouw drie veelvoorkomende taken zijn:

 • Aanspreekpunt voor klanten met vragen over hun administratie of boekhoudsoftware;
 • Het werken van van inkoopfacturen en bankmutaties
 • Het verzorgen van aangiftes omzetbelasting en inkomstenbelasting (afhankelijk van je ervaring)

Wie is kantoor felix?

Wij zijn geen standaard accountantskantoor. Integendeel. Wij combineren meerdere expertises onder één dak en kijken vooral vóóruit in plaats van achteruit. We willen dat klanten kunnen lachen om hun cijfers. Daarom zorgen we voor inzicht. In cijfers, in bedrijfsvoeringen en in markten waarin onze klanten zich begeven. 

Met ons team van specialisten ontzorgen wij onze klanten volledig op financieel, administratief, bedrijfseconomisch, fiscaal, personeel en juridisch gebied. Zo kunnen onze klanten vooral doen waar zij zo goed in zijn: ondernemen. Wij maken ons oprécht druk om en voor onze klanten. Het liefst ook ongevraagd als wij denken dat het hen iets oplevert. Duidelijke taal die de klant in één keer begrijpt is ons handelsmerk. 

Samengevat, dit ben jij:

 • Je hebt een afgeronde MEAO / MBA of SPD opleiding
 • Je hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring opgedaan
 • Je bent communicatief vaardig en punctueel in de uitvoering
 • Je staat ervoor open om op locatie te werken bij de klant
 • Je bent iemand die projectmatig kan werken en cijfermatig inzicht heeft.
 • Je wordt enthousiast als jij de zaakjes op orde kan krijgen en zo een bijdrage kan leveren aan onze klanten.
 • Je bent 32-40 uur beschikbaar, uren zijn bespreekbaar

felix. biedt

jou een functie waarin je veel ruimte en vertrouwen ontvangt. Een informele en professionele setting en een zeer betrokken team zijn kenmerken die ons kantoor typeren. We hebben aandacht voor de mens achter de medewerker en dit vertaalt zich ook door naar de persoonlijke aanpak naar onze klanten.

Daarnaast kun jij rekenen op:

 • Een salaris wat jij jaarlijks zelf bepaalt
 • 31 vakantiedagen (o.b.v. fulltime dienstverband)
 • Opleidingsmogelijkheden om je rol verder uit te bouwen
 • Sportsessies met je collega’s
 • Iedere dag een gezonde lunch

Zie jij jezelf in deze functie?

Ben jij enthousiast geworden over deze mooie rol binnen onze organisatie? Dan maken wij graag persoonlijk kennis met jou. Dit doen wij graag in een kennismakingsgesprek. Stuur je CV, samen met een verassende motivatiebrief en (mogelijke) referenties naar werkenbij@felix.nl, t.a.v. Hanneke Beens – Westerink. Tot snel!

Wil je eerst nog even wat meer weten? Dat kan zeker! Stuur je vraag naar Hanneke of bel naar 038 – 333 7574

Nog meer lezen over ons?

Al even (online) kennis maken met ons team? Dat kan! Zie hier de gezichten en lees wat ons motiveert in het werken bij felix. Bekijk hier een overzicht van al onze leuke personeelsberichtjes van 2021 of ons personeelsuitje van 2022.

Ik wil kennismaken

Logo felix.
Goudplevier 123
8271 GB IJsselmuiden
Daar word jij wijzer van
Gratis tips afgestemd op jouw branche
Laat je e-mailadres achter en we houden je op de hoogte van nieuwe regelgeving en andere nieuwswaardigheden.
felix. © 2023 Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer | Privacy | Algemene voorwaarden