In 3 stappen meer inzicht in het verbeteren van je rendement

Verbeter je rendement met deze praktische én wetenschappelijk onderbouwde aanpak

Ondanks dat je keihard werkt, ervaar je niet de financiële vrijheid om te doen wat je graag zou willen doen. Met grote regelmaat heb jij gevoel dat je je zelf tekort doet. Maar waar dat precies in zit, krijg je nog niet helder. Maar dat is snel verleden tijd, want met deze 3 stappen heb jij dat inzicht straks wel!

Om jou te begeleiden je rendement te verbeteren, gebruiken wij een praktische en wetenschappelijk onderbouwde aanpak. Hierdoor ben jij verzekerd van een gestructureerde en daadkrachtige manier om goed inzicht te krijgen in waar jij geld laat liggen.

Ben jij een ondernemer uit de bouw- of hippische branche? Dan heb jij als extra voordeel dat wij door onze specifieke kennis van deze branches ook nog eens het vergelijk kunnen maken met branchegenoten. Daarmee weet jij ook hoe jij er op staat ten opzichte van collega-ondernemers.

Verbeter je rendement in 3 stappen

1

Stap 1: inzicht en bewustwording

Samen met jou als ondernemer gaan we op zoek naar het verbeterpotentieel binnen jouw onderneming. Waar liggen jouw kansen tot verbetering van je liquiditeit / resultaat? Met een quickscan laten we op een praktische manier zien waar jouw zwakte en kracht ligt. Na afloop weet je wat het verbeterpotentieel van jouw onderneming is.

2

Stap 2: bedrijfsdoorlichting

Nu je weet ‘wat’ er beter kan, is het tijd voor hoe het beter kan. Daarom lichten we samen jouw bedrijf helemaal door. Zo maken we een kostenanalyse, bepalen we de capaciteit binnen jouw bedrijf, lichten we de bedrijfsprocessen door van offerte naar betaling en bepalen we je opbrengst per uur. Na afloop weet jij heel concreet waar hoe jij je rendement kan verbeteren door het jaarplan en het actie- en verbeterplan.

3

Stap 3: bedrijfsbegeleiding

Onze ervaring is dat ondernemers heel enthousiast worden van zo’n concreet plan om het rendement te verbeteren. De valkuil is al snel weer terug te vallen in de waan van de dag. Maar dat geldt niet voor onze klanten. Op de achtergrond blijven wij hen namelijk aanmoedigen. Door inzicht te geven in voortgang, te coachen en te helpen met “continuous monitoring”. Jij weet daardoor op ieder moment hoe jij er voor staat en hoe de prestaties zijn ten opzichte van het jaarplan. Dat noemen wij nou ‘met meer plezier en rust ondernemen’.

Zelf al even zien waar jij jouw rendement kunt verbeteren? Doe dan nu de rendementsscan en zie binnen 2 minuten wat jouw mogelijkheden zijn.

Meer weten over onze quickscan of het rendementsverbetertraject? Neem dan vrijblijvend contact op met onze bedrijfseconomisch adviseur via info@felix.nl.

Met meer plezier en rust ondernemen
Logo felix.
Goudplevier 123
8271 GB IJsselmuiden
Duurzaamheid
felix. en duurzaamheid
Lees het hier
Daar word jij wijzer van
Gratis tips afgestemd op jouw branche
Laat je e-mailadres achter en we houden je op de hoogte van nieuwe regelgeving en andere nieuwswaardigheden.
felix. © 2024 Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer | Privacy | Algemene voorwaarden