In 5 stappen jouw financiering rond

Jouw droom als ondernemer is ons doel

Als ondernemer zie je continu kansen voor je bedrijf. Ook jij hebt ongetwijfeld dromen die je liever vandaag dan morgen laat uitkomen. Maar om die plannen te realiseren is er geld nodig. Hier lees je hoe jij met 5 stappen jouw bedrijfsfinanciering rond krijgt. Van dromen naar doen!

1

Stap 1: Samen jouw plannen en mogelijkheden verkennen

Je hebt een droom. Samen met onze erkend MKB-financieringsadviseur maak je een verkenning. Wat zijn de kansen? Ook kijken wij verder: is er een alternatief om jouw droom te realiseren? Na afloop ontvang jij een overzichtelijke rapportage met jouw mogelijkheden tot financiering van jouw plannen.

2

Stap 2: Financieringsplan opstellen

Je droom wordt concreter met het financieringsplan. Wat wil je exact? En hoe ziet jouw financiële toekomst eruit? Een goede weergave van jouw ondernemerscijfers op dit moment en voor de toekomst is belangrijk, maar juist ook een duidelijke omschrijving van jouw motivatie voor de plannen kan het verschil maken. Samen halen wij bij deze stap de juiste informatie naar boven. Het kan niet anders dan dat jij jouw droom in het financieringsplan terugleest.

3

Stap 3: Onderhandelingsfase

Je bent dichter bij je droom dan ooit! De financieringsaanvraag is gedaan. Dankzij onze tools en netwerk weten wij exact hoe jouw aanvraag bij de juiste persoon komt. Nu is het afwachten welk aanbod wij ontvangen. Weet dat onze financieringsexpert er kort op zit, zodat jij snel duidelijkheid hebt. En bij onduidelijkheden of aanvullende vragen hebben wij korte lijntjes. Dat is het voordeel van een erkend MKB-financieringsadviseur!

4

Stap 4: Deal?

Het financieringsvoorstel ligt voor je. Een laatste check: is dit het meest passende financieringsvoorstel voor de realisatie van jouw droom? Jij kunt er op rekenen dat onze financieringsexpert het aanbod beoordeelt op basis van jouw uitgesproken wensen en mogelijkheden. Als alles klopt, staat alleen je handtekening jouw droom nog in de weg.

5

Stap 5: Doen!

Door slim gebruik te maken van onze financieringsexpertise heb jij werk gemaakt van jouw droom. Dromen, durven, doen. Gefeliciteerd!

Snel weten of jouw droom binnen handbereik ligt? Doe dan nu de financieringsscan en zie binnen 2 minuten wat jouw mogelijkheden zijn.

Meer weten over mogelijkheden tot financiering of krediet? Of vraag jij je af of je huidige financiering nog passend is? Neem dan vrijblijvend contact op met onze financieringsexpert via info@felix.nl.

Van dromen naar doen!
Logo felix.
Goudplevier 123
8271 GB IJsselmuiden
Duurzaamheid
felix. en duurzaamheid
Lees het hier
Daar word jij wijzer van
Gratis tips afgestemd op jouw branche
Laat je e-mailadres achter en we houden je op de hoogte van nieuwe regelgeving en andere nieuwswaardigheden.
felix. © 2024 Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer | Privacy | Algemene voorwaarden