Innovatie en veiligheid hand in hand  

Samenwerking tussen felix. en It’s Possible

In de dynamische wereld van accountancy is de rol van technologie onmiskenbaar. Voor felix., een vooraanstaande speler in de accountantsbranche, is het van cruciaal belang dat hun operationele efficiëntie en technologische infrastructuur naadloos aansluiten bij de nieuwste innovaties. Al meer dan vijf jaar is It’s Possible de drijvende kracht achter het volledige ICT-beheer van felix., waarbij wij fungeren als het primaire aanspreekpunt voor alle zaken over Microsoft 365, netwerken, internet en telefonie. 

Elk kantoor zijn eigen ICT-uitdaging

Bij It’s Possible begrijpen we dat elk accountantskantoor uniek is, met specifieke behoeften en uitdagingen. Daarom hebben we voor felix. een op maat gemaakte ICT-strategie ontwikkeld die niet alleen hun huidige operationele vereisten ondersteunt, maar ook flexibel genoeg is om toekomstige groei en technologische vooruitgang te accommoderen. Een sleutelonderdeel van onze strategie was de integratie met Simplicate, een slimme zet die zorgde voor een naadloze synchronisatie van alle contacten met hun telefonieoplossing. Daarnaast hebben we, in samenwerking met een externe partij, een koppeling tussen Simplicate en SharePoint tot stand gebracht, waardoor data centraal wordt opgeslagen en toegankelijk is vanuit beide omgevingen. 

Technologische innovatie

felix. is een voorbeeld van een organisatie die altijd streeft naar de voorhoede van technologische innovatie. Ze maken uitgebreid gebruik van tools binnen het Microsoft 365-ecosysteem, zoals Teams, Planner, To-Do, Power Automate, en Logic Apps, om processen te automatiseren, de beveiliging van werkplekken en medewerkers te versterken, en de productiviteit te verhogen. De tevredenheid over onze samenwerking is een getuigenis van onze gezamenlijke inzet voor het creëren van een veilige en productieve werkomgeving. 

Aangelijnd blijven

Onze proactieve benadering omvat regelmatige bezoeken van René Doorn aan Felix Accountants om met Hanneke Beens de laatste ontwikkelingen te bespreken, pijnpunten te identificeren en verbeteringen door te voeren, en de strategische richting voor de komende periode uit te zetten. Deze bijeenkomsten zijn cruciaal voor het voortdurend afstemmen van onze dienstverlening op de evoluerende behoeften van felix. en het waarborgen van een vooruitstrevende werkplek die klaar is voor de toekomst. 

Geavanceerde technologie in de accountancy

De samenwerking tussen It’s Possible en felix. is een perfect voorbeeld van hoe technologische expertise en bedrijfsinzicht hand in hand kunnen gaan om innovatie te stimuleren, efficiëntie te verhogen, en bovenal, de veiligheid en productiviteit van de werkplek te verbeteren. Samen blijven we bouwen aan een toekomst waarin felix. niet alleen uitblinkt in accountancy, maar ook als een pionier in de toepassing van geavanceerde technologieën binnen de branche. 

Ook je ICT goed geregeld? Kijk hier voor meer informatie

Logo felix.
Goudplevier 123
8271 GB IJsselmuiden
Duurzaamheid
felix. en duurzaamheid
Lees het hier
Daar word jij wijzer van
Gratis tips afgestemd op jouw branche
Laat je e-mailadres achter en we houden je op de hoogte van nieuwe regelgeving en andere nieuwswaardigheden.
felix. © 2024 Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer | Privacy | Algemene voorwaarden