​Cijfers als financieel cabaret? Zo creëer je meer rendement voor jouw bedrijf! »

Werken bij.felix

Samen naar die stip op de horizon.

Bij felix. zetten we iedere dag opnieuw ons beste beentje voor om het onze klanten zo makkelijk mogelijk te maken. Want ondernemers zitten niet te wachten op administratieve rompslomp, ingewikkelde fiscale vraagstukken of juridisch “gedoe”. Ondernemers willen ondernemen. Doelgericht en strategisch verder bouwen áán hun bedrijf, in plaats van (te) hard werken ín hun bedrijf. Wij van felix. begrijpen dat. En daarom staan wij als een hecht team om onze klanten heen. Zo kunnen onze klanten terugvallen op een equipe van specialisten aan wie ze zaken met een gerust hart kunnen overlaten.

Onze missie.

Onze missie? Onze klanten volledig ontzorgen op financieel, administratief, bedrijfseconomisch, fiscaal en juridisch gebied. Zodat onze klanten zoveel mogelijk tijd én focus over houden om te doen wat zij zo leuk vinden en waar zij zo goed in zijn. En daar houdt onze missie niet op. We kijken namelijk ook graag vóóruit met onze klanten. We willen dat al onze klanten kunnen lachen om hun cijfers. Daarom zitten we niet tegenover, maar náást onze klant aan tafel.

We verplaatsen ons in de ondernemer en hebben vooral aandacht voor de mens daarachter. We geven, gevraagd én ongevraagd, advies hoe onze klanten hun rendement (nog verder) kunnen verbeteren. We inspireren, enthousiasmeren en stippelen samen met onze klanten hun stip op de horizon uit. We geven daarbij inzicht. Inzicht in cijfers, in bedrijfsvoeringen, in kansen & risico’s en in de markten waarin onze klanten zich begeven.

Onze mensen.

Onze mensen zijn de drijvende kracht achter onze organisatie. Ze vervullen een sleutelrol voor onze klanten, maar óók voor elkaar. Want samen weten we meer dan alleen. Wij geloven dat blije en gewaardeerde mensen zorgen voor blije klanten en groei van onze organisatie. Daarom zetten wij onze mensen in hun kracht en plaatsen wij ze op een voetstuk. Want zonder onze mensen geen felix.

Onze mensen krijgen veel autonomie en vrijheid, maar staan er nooit alleen voor. We hebben continu aandacht voor de mens achter de medewerker. Daarom investeren we veel in onze mensen. Bijvoorbeeld in persoonlijke ontwikkeling en groei. Maar ook in gezonde lunches, gezamenlijke sportsessies en (binnen- of buitenlandse) teamreizen. We betalen onze mensen bovendien een salaris waar ze iedere maand weer vrolijk van worden.

Ons verhaal.

Bij echte mensen horen echte verhalen. Mensen die vertellen wat hun drijfveren zijn. Mensen die vertellen hoe het écht voelt om onderdeel uit te maken van team felix. Mensen die vertellen hoe zij iedere dag weer zorgen dat ze een stukje dichterbij die gezamenlijke stip op de horizon komen. Lees & kijk hieronder mee met de authentieke, waargebeurde en persoonlijke verhalen van onze mensen. Want de verhalen van onze mensen, vertellen samen het echte verhaal van felix.

Ook onderdeel worden van ons verhaal?

We staan altijd open voor nieuw talent met ambitie. Verras ons dan ook gerust met een open sollicitatie. Wie weet kom jij binnenkort ons team versterken!

Daarnaast zijn wij op dit moment ook gericht op zoek naar een fiscalist en een assistent-accountant als versterking van ons team. Ben of ken jij die ervaren fiscalist met lef die langs de rand van de fiscale lijntjes durft te kleuren? Of ben jij die cijfermatige alleskunner die op zoek gaat naar het verhaal achter de cijfers van de ondernemer en die dé rechterhand wordt van onze accountants? Check onze volledige vacatures hieronder.

FELIX. ZOEKT: DÉ RECHTERHAND VAN ONZE ACCOUNTANTS
Vacatures

FELIX. ZOEKT: DÉ RECHTERHAND VAN ONZE ACCOUNTANTS

Wij zoeken een assistent-accountant die op zoek gaat naar het verhaal achter de cijfers. Ben jij die cijfermatige alleskunner met passie voor het geven van actueel inzicht?

Lees meer »
FELIX.ZOEKT: FISCALIST DIE (NET) BINNEN DE LIJNTJES KLEURT
Vacatures

FELIX.ZOEKT: FISCALIST DIE (NET) BINNEN DE LIJNTJES KLEURT

Ben jij die ervaren fiscalist met lef die (net) binnen de fiscale lijntjes kleurt? Die in mogelijkheden denkt voor zijn of haar klanten, in plaats van in onmogelijkheden? Dan zoeken wij jou.

Lees meer »
Werken bij.felix
Gratis tips en advies

Laat je e-mailadres achter en we houden je op de hoogte van de nieuwste regels en wetten, de actueelste tips en de laatste adviezen.

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring ».

Goudplevier 123 8271 gb IJsselmuiden +31 (0)38 333 75 74 info@felix.nl
felix tandwiel linkedin instagram facebook