​Cijfers als financieel cabaret? Zo creëer je meer rendement voor jouw bedrijf! »

​WINNAAR 3e KWARTAAL SIX STAR TROFEE…🥁

.. Wilbert Prins RPP! Naast een goed P&O-advies, besloot hij ook een onverwachte attentie te sturen naar een klant omdat het haar verjaardag was. Niet alleen het advies maar juist ook de verrassing zorgde ervoor dat we een zeer blije klant hadden 🎉 Zeker de overwinning van de Six Star wisseltrofee waard🏆 Op de foto zie je de vorige winnaar Jan-Gert die met pijn in zijn hart (😉) de beker weer doorgeeft. Wilbert mag dit hele kwartaal de beker showen op zijn bureau. Joehoe 🥳

Six Star Service en een trofee?? 🤔Ja, dit voorjaar hebben we als team deelgenomen aan de Six Star Service Game van Sydney Brouwer. Six Star Service is service die zó klantgericht is, dat het een extra ster ⭐ verdient.

Omdat wij het Six Star Service gedachtegoed binnen felix. willen blijven koesteren, hebben we een heuse ‘Six Star Service wisseltrofee’ 🏆 geïntroduceerd. De collega met het beste Six Star Service-moment van het kwartaal ontvangt deze wisseltrofee. Wie wil dat nu niet? 😁

Meer blogs

Blue Monday of Happy Monday?
Blogs

Blue Monday of Happy Monday?

Vandaag is het de derde maandag van het nieuwe jaar. En dat betekent… Blue Monday! 🥶 De meest deprimerende dag van het jaar. Maar... dat geldt niet voor team felix.!

Lees meer »
Strategische sessie kwartaal 1 & uitreiking Six Star Service award!
Blogs

Strategische sessie kwartaal 1 & uitreiking Six Star Service award!

Gisteravond was het zover: de eerste strategische sessie van het nieuwe jaar. Samen met ons team blikten we terug op het jaar 2021. Ook keken we vooruit naar 2022.

Lees meer »
Fijne feestdagen & een goede jaarwisseling!
Blogs

Fijne feestdagen & een goede jaarwisseling!

Het jaar 2021 loopt op zijn einde en de kerstvakantie staat voor de deur. Een mooi moment om de balans op te maken: even terugblikken naar het afgelopen jaar én vooruitkijken naar 2022.

Lees meer »
Werken bij.felix
Gratis tips en advies

Laat je e-mailadres achter en we houden je op de hoogte van de nieuwste regels en wetten, de actueelste tips en de laatste adviezen.

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring ».

Goudplevier 123 8271 gb IJsselmuiden +31 (0)38 333 75 74 info@felix.nl
felix tandwiel linkedin instagram facebook