​Cijfers als financieel cabaret? Zo creëer je meer rendement voor jouw bedrijf! »

Strategische sessie kwartaal 2!

Gisteren was het tijd voor de 2e strategische sessie van het jaar. Tijdens zo’n sessie denken we samen na over dé stip op de horizon. Waar staan we nu als team en waar willen we naartoe?

Strategische sessie

Gisteren was het tijd voor de 2e strategische sessie van het jaar. Tijdens zo’n sessie denken we samen met onze medewerkers na over dé stip op de horizon. Daarbij blikken we niet alleen terug op het afgelopen kwartaal, maar vooral ook vooruit. Waar staan we nu als team? Waar willen we naartoe en hoe komen we daar?

Na een strategische sessie staan alle neuzen weer dezelfde kant op. Iedereen is weer vol energie om de kantoordoelstellingen te behalen. En na inspanning komt uiteraard ontspanning… Daarom sloten we de strategische sessie af met een heerlijk etentje bij de Stadsherberg!

Meer blogs

Zomersluiting 2021: felix. ontspant!
Blogs

Zomersluiting 2021: felix. ontspant!

De zomervakantie staat voor de deur. Na een periode van hard werken is het tijd voor rust, bezinning en ontspanning. Collega Lilian heeft haar strandtas al ingepakt!

Lees meer »
Jenou & Jeniene samen al 10+ jaar in dienst!
Blogs

Jenou & Jeniene samen al 10+ jaar in dienst!

Onze collega’s Jenou en Jeniene waren vorig jaar allebei alweer vijf jaar in dienst. Tijdens ons etentje in de Stadsherberg was het tijd om ze (alsnog) in het zonnetje te zetten!

Lees meer »
Jan-Gert wint Six Star Service Wisseltrofee!
Blogs

Jan-Gert wint Six Star Service Wisseltrofee!

In april deden we mee aan de Six Star Service Game. Omdat wij het Six Star Service gedachtegoed willen blijven koesteren, hebben we een heuse Six Star Service wisseltrofee geïntroduceerd!

Lees meer »
Werken bij.felix
Gratis tips en advies

Laat je e-mailadres achter en we houden je op de hoogte van de nieuwste regels en wetten, de actueelste tips en de laatste adviezen.

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring ».

Goudplevier 123 8271 gb IJsselmuiden +31 (0)38 333 75 74 info@felix.nl
felix tandwiel linkedin instagram facebook