​Cijfers als financieel cabaret? Zo creëer je meer rendement voor jouw bedrijf! »

Strategische sessie kwartaal 2!

Gisteren was het tijd voor de 2e strategische sessie van het jaar. Tijdens zo’n sessie denken we samen na over dé stip op de horizon. Waar staan we nu als team en waar willen we naartoe?

Strategische sessie

Gisteren was het tijd voor de 2e strategische sessie van het jaar. Tijdens zo’n sessie denken we samen met onze medewerkers na over dé stip op de horizon. Daarbij blikken we niet alleen terug op het afgelopen kwartaal, maar vooral ook vooruit. Waar staan we nu als team? Waar willen we naartoe en hoe komen we daar?

Na een strategische sessie staan alle neuzen weer dezelfde kant op. Iedereen is weer vol energie om de kantoordoelstellingen te behalen. En na inspanning komt uiteraard ontspanning… Daarom sloten we de strategische sessie af met een heerlijk etentje bij de Stadsherberg!

Meer blogs

Blue Monday of Happy Monday?
Blogs

Blue Monday of Happy Monday?

Vandaag is het de derde maandag van het nieuwe jaar. En dat betekent… Blue Monday! 🥶 De meest deprimerende dag van het jaar. Maar... dat geldt niet voor team felix.!

Lees meer »
Strategische sessie kwartaal 1 & uitreiking Six Star Service award!
Blogs

Strategische sessie kwartaal 1 & uitreiking Six Star Service award!

Gisteravond was het zover: de eerste strategische sessie van het nieuwe jaar. Samen met ons team blikten we terug op het jaar 2021. Ook keken we vooruit naar 2022.

Lees meer »
Fijne feestdagen & een goede jaarwisseling!
Blogs

Fijne feestdagen & een goede jaarwisseling!

Het jaar 2021 loopt op zijn einde en de kerstvakantie staat voor de deur. Een mooi moment om de balans op te maken: even terugblikken naar het afgelopen jaar én vooruitkijken naar 2022.

Lees meer »
Werken bij.felix
Gratis tips en advies

Laat je e-mailadres achter en we houden je op de hoogte van de nieuwste regels en wetten, de actueelste tips en de laatste adviezen.

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring ».

Goudplevier 123 8271 gb IJsselmuiden +31 (0)38 333 75 74 info@felix.nl
felix tandwiel linkedin instagram facebook