​Cijfers als financieel cabaret? Zo creëer je meer rendement voor jouw bedrijf! »

Strategische sessie kwartaal 1 & uitreiking Six Star Service award!

Gisteravond was het zover: de eerste strategische sessie van het nieuwe jaar. Samen met ons team blikten we terug op het jaar 2021. Ook keken we vooruit naar 2022. Waarom doen we wat we doen? Hoe gaan we daar in 2022 vorm aan geven? Waar liggen de kansen en uitdagingen?

Presentatie marketing- en communicatiespecialist Tanja Schreurs

Tijdens de sessie gaf ook marketing- en communicatiespecialist Tanja Schreurs een interessante presentatie aan ons team. Zo vertelde Tanja ons meer over de merkessentie van felix., ons merkarchetype en onze “ideale klant”. Absoluut stof tot nadenken!

Six Star Service wisseltrofee

Uiteraard was het ook weer tijd om de Six Star Service wisseltrofee door te geven. Na collega’s Jan-Gert en Wilbert mocht nu Bertine de Six Star Service wisseltrofee met gepaste trots in ontvangst nemen. Bertine heeft namelijk zelfs in haar kerstvakantie haar laptop nog opengeklapt en een aantal klanten uit de brand geholpen. Als dat geen Six Star Service is? ;-)


Op naar een mooi en succesvol 2022!

Na de strategische sessie staan alle neuzen van ons team weer dezelfde kant op. Wij hebben er enorm veel zin in om ook het komende jaar onze klanten zo goed mogelijk te ondersteunen. Op naar een mooi en succesvol 2022!

Meer blogs

felix. feliciteert Jan-Gert met 15-jarig jubileum!
Blogs

felix. feliciteert Jan-Gert met 15-jarig jubileum!

Vandaag vieren wij feest, want onze collega Jan-Gert Bosman is maar liefst 15 jaar in dienst. Wij feliciteren Jan-Gert met deze mooie mijlpaal.

Lees meer »
JENOU PRINS AAN HET WOORD: “BIJ FELIX. WORD IK BEHANDELD ALS EEN KONING(IN)!”
Blogs

JENOU PRINS AAN HET WOORD: “BIJ FELIX. WORD IK BEHANDELD ALS EEN KONING(IN)!”

Team felix. wenst jou een fijne koningsdag! Wist je dat bij ons zowel klanten als medewerkers koning zijn? Zo ook onze collega en bedrijfseconomisch adviseur Jenou Prins. Lees haar verhaal!

Lees meer »
Fijn Paasweekend!
Blogs

Fijn Paasweekend!

Team felix. wenst jou fijne & vrolijke paasdagen! Alle medewerkers van team felix. ontvingen vandaag een leuke paasattentie.

Lees meer »
Werken bij.felix
Gratis tips en advies

Laat je e-mailadres achter en we houden je op de hoogte van de nieuwste regels en wetten, de actueelste tips en de laatste adviezen.

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring ».

Goudplevier 123 8271 gb IJsselmuiden +31 (0)38 333 75 74 info@felix.nl
felix tandwiel linkedin instagram facebook