​Cijfers als financieel cabaret? Zo creëer je meer rendement voor jouw bedrijf! »

Jan-Gert wint Six Star Service Wisseltrofee!

In april en mei dit jaar hebben we als team deelgenomen aan de Six Star Service Game van Sydney Brouwer. Six Star Service is service die zó goed is, dat het een extra ster verdient. Door Six Star Service aan klanten te verlenen, creëer je een positieve herinnering bij klanten waar ze over (blijven) vertellen én voor terugkomen. Omdat wij het Six Star Service gedachtegoed binnen felix. willen blijven koesteren, hebben we een heuse ‘Six Star Service wisseltrofee’ geïntroduceerd.

Jan-Gert Bosman eerste winnaar Six Star Service wisseltrofee

De collega met het beste Six Star Service verhaal ontvangt deze wisseltrofee. En de eerste winnaar is vorige week bekroond: collega Jan-Gert Bosman! Jan-Gert heeft de afgelopen tijd onder extreme tijdsdruk zijn agenda volledig om moeten gooien, zodat er op tijd stukken bij de klant en de bank konden worden aangeleverd. Zo kon onze klant weer rustig slapen. Een mooi Six Star Service verhaal. De wisseltrofee staat inmiddels dan ook terecht te pronken op het bureau van Jan-Gert.

Op naar nog meer Six Star Service verhalen!

Op naar nog meer Six Star Service verhalen! Wij zijn benieuwd welke collega het Six Star Service verhaal van Jan-Gert binnenkort weet te overtreffen… The battle is on! ;-)

Meer blogs

Blue Monday of Happy Monday?
Blogs

Blue Monday of Happy Monday?

Vandaag is het de derde maandag van het nieuwe jaar. En dat betekent… Blue Monday! 🥶 De meest deprimerende dag van het jaar. Maar... dat geldt niet voor team felix.!

Lees meer »
Strategische sessie kwartaal 1 & uitreiking Six Star Service award!
Blogs

Strategische sessie kwartaal 1 & uitreiking Six Star Service award!

Gisteravond was het zover: de eerste strategische sessie van het nieuwe jaar. Samen met ons team blikten we terug op het jaar 2021. Ook keken we vooruit naar 2022.

Lees meer »
Fijne feestdagen & een goede jaarwisseling!
Blogs

Fijne feestdagen & een goede jaarwisseling!

Het jaar 2021 loopt op zijn einde en de kerstvakantie staat voor de deur. Een mooi moment om de balans op te maken: even terugblikken naar het afgelopen jaar én vooruitkijken naar 2022.

Lees meer »
Werken bij.felix
Gratis tips en advies

Laat je e-mailadres achter en we houden je op de hoogte van de nieuwste regels en wetten, de actueelste tips en de laatste adviezen.

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring ».

Goudplevier 123 8271 gb IJsselmuiden +31 (0)38 333 75 74 info@felix.nl
felix tandwiel linkedin instagram facebook