​Cijfers als financieel cabaret? Zo creëer je meer rendement voor jouw bedrijf! »

Jan-Gert wint Six Star Service Wisseltrofee!

In april en mei dit jaar hebben we als team deelgenomen aan de Six Star Service Game van Sydney Brouwer. Six Star Service is service die zó goed is, dat het een extra ster verdient. Door Six Star Service aan klanten te verlenen, creëer je een positieve herinnering bij klanten waar ze over (blijven) vertellen én voor terugkomen. Omdat wij het Six Star Service gedachtegoed binnen felix. willen blijven koesteren, hebben we een heuse ‘Six Star Service wisseltrofee’ geïntroduceerd.

Jan-Gert Bosman eerste winnaar Six Star Service wisseltrofee

De collega met het beste Six Star Service verhaal ontvangt deze wisseltrofee. En de eerste winnaar is vorige week bekroond: collega Jan-Gert Bosman! Jan-Gert heeft de afgelopen tijd onder extreme tijdsdruk zijn agenda volledig om moeten gooien, zodat er op tijd stukken bij de klant en de bank konden worden aangeleverd. Zo kon onze klant weer rustig slapen. Een mooi Six Star Service verhaal. De wisseltrofee staat inmiddels dan ook terecht te pronken op het bureau van Jan-Gert.

Op naar nog meer Six Star Service verhalen!

Op naar nog meer Six Star Service verhalen! Wij zijn benieuwd welke collega het Six Star Service verhaal van Jan-Gert binnenkort weet te overtreffen… The battle is on! ;-)

Meer blogs

Zomersluiting 2021: felix. ontspant!
Blogs

Zomersluiting 2021: felix. ontspant!

De zomervakantie staat voor de deur. Na een periode van hard werken is het tijd voor rust, bezinning en ontspanning. Collega Lilian heeft haar strandtas al ingepakt!

Lees meer »
Jenou & Jeniene samen al 10+ jaar in dienst!
Blogs

Jenou & Jeniene samen al 10+ jaar in dienst!

Onze collega’s Jenou en Jeniene waren vorig jaar allebei alweer vijf jaar in dienst. Tijdens ons etentje in de Stadsherberg was het tijd om ze (alsnog) in het zonnetje te zetten!

Lees meer »
Strategische sessie kwartaal 2!
Blogs

Strategische sessie kwartaal 2!

Gisteren was het tijd voor de 2e strategische sessie van het jaar. Tijdens zo’n sessie denken we samen na over dé stip op de horizon. Waar staan we nu als team en waar willen we naartoe?

Lees meer »
Werken bij.felix
Gratis tips en advies

Laat je e-mailadres achter en we houden je op de hoogte van de nieuwste regels en wetten, de actueelste tips en de laatste adviezen.

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring ».

Goudplevier 123 8271 gb IJsselmuiden +31 (0)38 333 75 74 info@felix.nl
felix tandwiel linkedin instagram facebook