​Cijfers als financieel cabaret? Zo creëer je meer rendement voor jouw bedrijf! »

HR-stagiaire Armanda ontwikkelt uniek scholingsbeleid voor felix.

Onze HR-stagiaire Armanda Kolk is bezig met de laatste loodjes van haar HBO Bachelor Human Resource Management op Hogeschool Windesheim. Armanda heeft de afgelopen maanden hard gewerkt aan haar afstudeerstage bij ons op kantoor en vandaag was het tijd voor de officiële eindpresentatie.

Armanda ontwikkelt uniek scholingsbeleid

Armanda heeft voor onze organisatie een uniek scholingsbeleid ontwikkeld dat echt past bij onze organisatie en onze mensen. Een scholingsbeleid dat niet alleen volledig is afgestemd op de missie & visie van ons kantoor, maar dat ook gebaseerd is op de feedback die collega's elkaar onderling hebben gegeven. Het heeft ons verrassende inzichten opgeleverd.


Bedankt Armanda!

Bedankt Armanda voor je geweldige inzet en enthousiasme. Een officieel cijfer vanuit Hogeschool Windesheim volgt nog... maar wat ons betreft ben je absoluut geslaagd! 😉‍🎓✅

Meer blogs

Collega Esmé: assistent-accountant én paardenliefhebster
Blogs

Collega Esmé: assistent-accountant én paardenliefhebster

Esmé is assistent-accountant én een echte paardenliefhebster. Vanuit haar persoonlijke interesse in de paardensport ondersteunt zij onze hippische klanten bij hun boekhouding. Lees verder!

Lees meer »
Collega Sienke: een echte ondersteunende duizendpoot
Blogs

Collega Sienke: een echte ondersteunende duizendpoot

Onze collega Sienke is alweer ruim 7 jaar werkzaam bij felix. en een echte duizendpoot. Benieuwd wie Sienke is en hoe zij werken bij felix. ervaart? Lees dan verder!

Lees meer »
Elke dag een verzorgde lunch? Sandra serveert hem voor je!
Blogs

Elke dag een verzorgde lunch? Sandra serveert hem voor je!

Elke ochtend je brood smeren? Zodra je bij felix. werkt is dat verleden tijd! Onze gastvrouw Sandra serveert namelijk iedere dag met veel plezier een gezonde én diverse lunch voor ons team.

Lees meer »
Werken bij.felix
Gratis tips en advies

Laat je e-mailadres achter en we houden je op de hoogte van de nieuwste regels en wetten, de actueelste tips en de laatste adviezen.

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring ».

Goudplevier 123 8271 gb IJsselmuiden +31 (0)38 333 75 74 info@felix.nl
felix tandwiel linkedin instagram facebook