​Cijfers als financieel cabaret? Zo creëer je meer rendement voor jouw bedrijf! »

Fijne feestdagen & een goede jaarwisseling!

Het jaar 2021 loopt op zijn einde en de kerstvakantie staat voor de deur. Na een periode van hard werken is tijd voor rust en ontspanning.

Een mooi moment om de balans op te maken: even terugblikken naar het afgelopen jaar én vooruitkijken naar 2022. Een nieuw jaar met een nieuwe ronde en nieuwe kansen. Wij hebben er zin in.


Alle medewerkers van team felix. ontvingen vandaag een mooi kerstpakket. Wij wensen iedereen fijne feestdagen en een goede jaarwisseling. Van 24 december tot en met 2 januari geniet ons team van een welverdiende kerstvakantie. Op 3 januari staan wij graag weer vol energie voor jou klaar. Tot volgend jaar!


Meer blogs

felix. feliciteert Jan-Gert met 15-jarig jubileum!
Blogs

felix. feliciteert Jan-Gert met 15-jarig jubileum!

Vandaag vieren wij feest, want onze collega Jan-Gert Bosman is maar liefst 15 jaar in dienst. Wij feliciteren Jan-Gert met deze mooie mijlpaal.

Lees meer »
JENOU PRINS AAN HET WOORD: “BIJ FELIX. WORD IK BEHANDELD ALS EEN KONING(IN)!”
Blogs

JENOU PRINS AAN HET WOORD: “BIJ FELIX. WORD IK BEHANDELD ALS EEN KONING(IN)!”

Team felix. wenst jou een fijne koningsdag! Wist je dat bij ons zowel klanten als medewerkers koning zijn? Zo ook onze collega en bedrijfseconomisch adviseur Jenou Prins. Lees haar verhaal!

Lees meer »
Fijn Paasweekend!
Blogs

Fijn Paasweekend!

Team felix. wenst jou fijne & vrolijke paasdagen! Alle medewerkers van team felix. ontvingen vandaag een leuke paasattentie.

Lees meer »
Werken bij.felix
Gratis tips en advies

Laat je e-mailadres achter en we houden je op de hoogte van de nieuwste regels en wetten, de actueelste tips en de laatste adviezen.

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring ».

Goudplevier 123 8271 gb IJsselmuiden +31 (0)38 333 75 74 info@felix.nl
felix tandwiel linkedin instagram facebook