​Cijfers als financieel cabaret? Zo creëer je meer rendement voor jouw bedrijf! »

Elke dag een verzorgde lunch? Sandra serveert hem voor je!

Elke ochtend je brood smeren? Zodra je bij felix. werkt is dat verleden tijd! Onze gastvrouw Sandra serveert namelijk iedere dag met veel plezier een gezonde én diverse lunch voor ons team.

En daar blijft het niet bij. Want Sandra zorgt ook elke dag voor een lekker tussendoortje. Nootjes, fruit bakjes, havermout koeken of smoothies? Ze zitten allemaal in ‘Sandra’s assortiment’. Team felix. hoeft zich dus geen zorgen te maken over de welbekende middagdip.

*** i.v.m. corona wordt de lunch op dit moment op aangepaste wijze vormgegeven ***

Enthousiast geworden over werken bij felix.?

Wil jij ook iedere dag genieten van een verzorgde kantoorlunch en nooit meer 's ochtends je brood hoeven smeren? Kom dan bij ons werken!

Wij staan altijd open voor nieuw talent met ambitie. Verras ons dan ook gerust met een open sollicitatie. Je vindt meer artikelen over werken bij felix. en verhalen van onze mensen via deze link.

Daarnaast zijn wij op dit moment ook gericht op zoek naar een fiscalist en een assistent-accountant als versterking van ons team. Ben of ken jij die ervaren fiscalist met lef die langs de rand van de fiscale lijntjes durft te kleuren? Bekijk dan hier onze volledige vacature.

Of ben jij die cijfermatige alleskunner die op zoek gaat naar het verhaal achter de cijfers van de ondernemer en die dé rechterhand wordt van onze accountants? Check dan onze vacature voor een ervaren assistent-accountant hier.

Meer blogs

Collega Esmé: assistent-accountant én paardenliefhebster
Blogs

Collega Esmé: assistent-accountant én paardenliefhebster

Esmé is assistent-accountant én een echte paardenliefhebster. Vanuit haar persoonlijke interesse in de paardensport ondersteunt zij onze hippische klanten bij hun boekhouding. Lees verder!

Lees meer »
Collega Sienke: een echte ondersteunende duizendpoot
Blogs

Collega Sienke: een echte ondersteunende duizendpoot

Onze collega Sienke is alweer ruim 7 jaar werkzaam bij felix. en een echte duizendpoot. Benieuwd wie Sienke is en hoe zij werken bij felix. ervaart? Lees dan verder!

Lees meer »
HR-stagiaire Armanda ontwikkelt uniek scholingsbeleid voor felix.
Blogs

HR-stagiaire Armanda ontwikkelt uniek scholingsbeleid voor felix.

Onze HR-stagiaire Armanda is bezig met de laatste loodjes van haar HBO Bachelor Human Resource Management op Hogeschool Windesheim. Vandaag was het tijd voor haar eindpresentatie!

Lees meer »
Werken bij.felix
Gratis tips en advies

Laat je e-mailadres achter en we houden je op de hoogte van de nieuwste regels en wetten, de actueelste tips en de laatste adviezen.

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring ».

Goudplevier 123 8271 gb IJsselmuiden +31 (0)38 333 75 74 info@felix.nl
felix tandwiel linkedin instagram facebook