​Cijfers als financieel cabaret? Zo creëer je meer rendement voor jouw bedrijf! »

Collega Sienke: een echte ondersteunende duizendpoot

Onze collega Sienke is alweer ruim 7 jaar werkzaam bij felix. en een echte duizendpoot. Ze verricht niet alleen secretariële en administratieve taken, maar ontzorgt en ondersteunt ook onze collega’s op verschillende gebieden. Benieuwd wie Sienke is en hoe zij werken bij felix. ervaart? Lees dan verder!

Wie is Sienke?

Allereerst: wie is Sienke eigenlijk? Sienke vertelt zelf graag meer: “Ik ben getrouwd en moeder van een prachtige dochter. Nadat ik de havo heb afgerond, heb ik een secretariële opleiding gevolgd. In maart 2014 heb ik vanuit die opleiding stage gelopen bij felix. Dit beviel van beide kanten zo goed, dat ik in juli 2014 officieel bij felix. in dienst ben gekomen. Inmiddels ben ik dus alweer 7 jaar met veel plezier onderdeel van team felix. In mijn vrije tijd spreek ik graag af met vrienden. Verder houd ik van winkelen, lezen en bakken.”

Sienke over werken bij felix.

Hoe ziet een werkdag van Sienke bij felix. eruit? Sienke vervolgt: “Voor mij is geen werkdag hetzelfde. Omdat ik veel verschillende taken heb, heb ik altijd voldoende afwisseling en uitdaging. Ik verricht dagelijks meerdere secretariële taken. Te denken valt aan het verwerken en versturen van post, het versturen van aangiften en het beheer van ons CRM systeem. Naast deze secretariële taken verwerk ik ook nog financiële administraties van onze klanten en vervul ik een ondersteunende rol voor onze fiscalist. Kortom, een divers en leuk takenpakket!”


En hoe ervaart Sienke werken bij felix.? “Ik ga elke werkdag met plezier naar kantoor. Vooral de afwisseling in mijn werk maakt het zo leuk. Ik heb veel contact met alle collega’s binnen team felix., omdat ik voor alle collega’s wel wat doe. Dat varieert van brieven versturen voor de assistent-accountants, het geven van een seintje aan de fiscalist als ik de middeling heb geregeld, tot het versturen van processtukken aan de rechtbank voor onze juristen. Wat ook opvalt bij felix. is dat Jos (Felix) vaak nieuwe en verrassende ideeën heeft, waardoor het werken hier nooit saai wordt. Tot slot maken de lekkere lunches en gezelligheid van collega’s iedere werkdag weer tot een feestje!”

Sienke als rechterhand van de fiscalist

Sienke vervult bij felix. ook een belangrijke ondersteunende rol voor de fiscalisten. Sienke voert niet alleen het beheer over ons fiscale softwarepakket Nextens, maar verzorgt bijvoorbeeld ook de middelingsverzoeken en onderhoudt de contacten met de Belastingdienst. En het versturen van aangiften, het aan- en afmelden bij het Horizontaal Toezicht en het verzorgen van de uitstelregeling? Ook dat “fixt” Sienke allemaal.

Wil jij ook zo’n alleskunner als rechterhand? Word dan onze nieuwe fiscalist! Wij zijn namelijk op zoek naar die ervaren fiscalist met lef die langs de rand van de fiscale lijntjes durft te kleuren. Bekijk hier onze volledige vacature en wie weet tot snel!

Meer blogs

Zomersluiting 2021: felix. ontspant!
Blogs

Zomersluiting 2021: felix. ontspant!

De zomervakantie staat voor de deur. Na een periode van hard werken is het tijd voor rust, bezinning en ontspanning. Collega Lilian heeft haar strandtas al ingepakt!

Lees meer »
Jenou & Jeniene samen al 10+ jaar in dienst!
Blogs

Jenou & Jeniene samen al 10+ jaar in dienst!

Onze collega’s Jenou en Jeniene waren vorig jaar allebei alweer vijf jaar in dienst. Tijdens ons etentje in de Stadsherberg was het tijd om ze (alsnog) in het zonnetje te zetten!

Lees meer »
Jan-Gert wint Six Star Service Wisseltrofee!
Blogs

Jan-Gert wint Six Star Service Wisseltrofee!

In april deden we mee aan de Six Star Service Game. Omdat wij het Six Star Service gedachtegoed willen blijven koesteren, hebben we een heuse Six Star Service wisseltrofee geïntroduceerd!

Lees meer »
Werken bij.felix
Gratis tips en advies

Laat je e-mailadres achter en we houden je op de hoogte van de nieuwste regels en wetten, de actueelste tips en de laatste adviezen.

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring ».

Goudplevier 123 8271 gb IJsselmuiden +31 (0)38 333 75 74 info@felix.nl
felix tandwiel linkedin instagram facebook