​Cijfers als financieel cabaret? Zo creëer je meer rendement voor jouw bedrijf! »

Onze sponsoring

We voelen ons sterk betrokken bij de regio waarin we gevestigd zijn. Vanuit die maatschappelijke verantwoordelijkheid ondersteunen wij graag regionale verenigingen en initiatieven. De competities waar zij aan deelnemen en de activiteiten die zij organiseren, zorgen voor onderlinge verbondenheid. Die sociale relevantie stimuleren we graag.

Stichting HelpTeamWork

De stichting HelpTeamWork is gevestigd in Zwolle. De medewerkers helpen mensen in Azië, Afrika en Zuid-Amerika die geen of nauwelijks uitzicht hebben op een menswaardig bestaan. Dit doen ze onder andere door gezinshuizen, leer-/werkbedrijven en sociale centra op te zetten. Ter ondersteuning van dit initiatief verzorgen wij kosteloos de jaarrekening.

Stichting HelpTeamWork

KNHS/Felix Hippisch Cup

We sponsoren regionale verenigingen en competities en zijn trotse hoofdsponsor van de KNHS/Felix Hippisch Cup. Hiermee ondersteunen we talentvolle ponycombinaties om zich in de Klasse Z2 verder te ontwikkelen. De cup vormt een belangrijk selectiecriterium voor toetreding tot een van de kaders van het nationale team.

KNHS/Felix Hippisch Cup

Sponsoring aanvragen

Om van de sponsoring een succes te maken, vragen wij je om een sponsoraanvraag ruim op tijd in te dienen. Dit geeft ons de gelegenheid je verzoek te beoordelen en tot een goede uitvoering te brengen.

Dien hier je sponsoraanvraag in
Stichting HelpTeamWork
Succesvol ondernemen in het MKB
Gratis tips en advies

Laat je e-mailadres achter en we houden je op de hoogte van de nieuwste regels en wetten, de actueelste tips en de laatste adviezen.

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring ».

Goudplevier 123 8271 gb IJsselmuiden +31 (0)38 333 75 74 info@felix.nl
felix tandwiel linkedin instagram facebook