Wij zoeken een accountant! Kunnen wij op jou rekenen? »

Onze
professionals

Ons team van adviseurs beschikt over vakmanschap op financieel, administratief, fiscaal en juridisch gebied en over een brede interesse in de MKB-sector. Wij kennen de branche, volgen alle ontwikkelingen op de voet en weten waar de kansen voor jou als ondernemer liggen. Om op jouw tellen te kunnen passen, duiken we ook voor jou graag in de cijfers, wetten en regels!

Maak kennis met onze professionals

drs. Jos Felix RA/AA - Felix

drs. Jos Felix RA/AA

“Klaar voor een hoger level? Voor een soms impopulaire, maar altijd juiste strategie? Voor een oplossing buiten de bekende paden? Dat is echt mijn ding! Ik help je graag om jouw klanten aan je organisatie te binden. Met oog voor jouw belang.”

Ilse van den Belt - Hoekman - Felix

Ilse van den Belt - Hoekman

“Klanten én collega’s ondersteunen. Dat is mijn werk als secretaresse. Schakelen tussen die twee ‘werelden’, vind ik een uitdaging. Ik weet precies wat er speelt. En onderneem actie. Dat doe ik snel, precies én vriendelijk. Mijn doel: glimlachende klanten en collega’s die blind op mij vertrouwen.”

Sienke Riezebos - van de Wetering - Felix

Sienke Riezebos - van de Wetering

“Ik lever altijd hetzelfde en daardoor is geen dag voor mij hetzelfde. Dat is minder gek dan het misschien klinkt. Je kunt namelijk altijd rekenen op een warm welkom aan onze balie en op iemand die meedenkt. Net als mijn collega’s trouwens. Dus afwisseling? Graag! Maar niet in de kwaliteit die je krijgt!”

Patty Geelen - Kwakkel - Felix

Patty Geelen - Kwakkel

“Ondernemen met personeel is een hele onderneming. Ik doe als salarisadviseur nét dat beetje meer en geef zowel gevraagd als ongevraagd advies. Het resultaat? Jij hebt geen zorgen over personeelszaken meer. Laat dat maar lekker aan mij over.”

Jan-Gert Bosman RA - Felix

Jan-Gert Bosman RA

“Jij de ondernemer, ik de adviseur. Zo werk ik graag. Samen met jou. Wat je aan mij hebt als samenwerkingspartner? Een goede luisteraar, een nauwkeurige kracht en efficiënte werker. Zo ben je zeker van het beste advies voor jouw probleem, weet je zeker dat alles klopt en kom je niet voor onaangename verrassingen op je factuur te staan.”

Jeniene Penninkhof - van Dieren AA - Felix

Jeniene Penninkhof - van Dieren AA

“Elke ondernemer is anders en vraagt dus om ander advies. Dat maatwerk komt niet 1-2-3 tot stand. Het vereist een luisterend oor, belangstellende vragen en een prettige samenwerkingsrelatie. Daar kun je bij mij op rekenen, want alleen dan komen we samen tot financiële oplossingen waar je echt iets aan hebt.”

Jenou Prins - Felix

Jenou Prins

“Financiële administratie en een glimlach gaan heel goed samen! Ik help jou als ondernemer daadwerkelijk te ondernemen. Dat doe ik door je met plezier alle administratieve zorgen en vragen uit handen te nemen. Die los ik graag snel en zorgvuldig voor je op.”

Anke Jacobs - Booij - Felix

Anke Jacobs - Booij

“Als assistent-accountant ondersteun ik mijn collega’s nauwkeurig en met veel plezier. Mijn doel? Collega’s ontlasten, zodat zij een glimlach kunnen toveren op jouw gezicht en die van al onze klanten.”

Bertine Brink - Felix

Bertine Brink

“Als ik jouw administratie onder handen mag nemen, dan kun je een precieze en positief-kritische blik verwachten. Kom ik een kans tegen die jij in mijn ogen laat liggen? Dan trek ik bij je aan de bel. Die afwisseling tussen puzzelen en adviseren maken mijn werk extra leuk.”

mr. Jan Rolleman - Felix

mr. Jan Rolleman

“Lange adviesbrieven vol belastingjargon? Dat is niet mijn stijl. Ik ben meer van het praktisch adviseren over je dagelijkse transacties, investeringen, bedrijfsopvolging en tal van andere zaken waarbij De Belastingdienst een rol speelt. Daarbij richt ik me altijd op een optimaal fiscaal advies.”

mr. Hanneke Beens - Westerink  - Felix

mr. Hanneke Beens - Westerink

“Dure juridische termen komen in mijn woordenboek niet voor. Het woord toegankelijkheid wel. Ik geef je een helder advies, maar kijk daarbij wel verder. Ik wijs je op gunstige kansen en mogelijkheden. Zo wordt ondernemen voor jou een stuk gemakkelijker!”

mr. Lilian Bakker - Felix

mr. Lilian Bakker

“Als bedrijfsjurist bijt ik mij graag vast in juridische vraagstukken. Daarbij heeft niet alleen de juridische kwestie op zich mijn interesse. Juist de mens of organisatie achter het vraagstuk maakt voor mij het verschil. Ik streef naar een praktische oplossing waar je daadwerkelijk baat bij hebt. Ook het debiteurenbeheer en bijbehorend incassorecht neem ik je graag uit handen!”

Lars Bergman - Felix

Lars Bergman

“De vertaalslag maken tussen techniek en mens, dat is wat me tijdens mijn studie Business IT & Management enorm boeide. Bij Felix ga ik daar in de praktijk mee aan de slag. Door nieuwe softwareprogramma’s te implementeren, bestaande te verbeteren en processen te optimaliseren, wil ik het onze klanten zo makkelijk mogelijk maken om te ondernemen. Dat einddoel staat bij alles wat ik doe centraal. Vandaar ook dat ik me altijd eerst verplaats in de klant.”

Patrieck van Hoek - Felix

Patrieck van Hoek

“Na afronding van mijn studie bedrijfsadministratie ben ik aan de slag gegaan bij Felix. Mijn collega’s bestempelen me hier als een vriendelijke doorpakker. Ik houd van snelle verwerking van alle administratie om overzicht te houden. Om dat voor elkaar te krijgen, onderhoud ik regelmatig contact met klanten. Per telefoon, per mail of met een bezoek. Belangrijk en leuk!”

Succesvol ondernemen in het MKB
Gratis tips en advies

Laat je e-mailadres achter en we houden je op de hoogte van de nieuwste regels en wetten, de actueelste tips en de laatste adviezen.

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring ».

Goudplevier 123 8271 gb IJsselmuiden +31 (0)38 333 75 74 info@felix.nl