Onze
professionals

Ons team van adviseurs beschikt over vakmanschap op financieel, administratief, fiscaal en juridisch gebied en over een brede interesse in de MKB-sector. Wij kennen de branche, volgen alle ontwikkelingen op de voet en weten waar de kansen voor jou als ondernemer liggen. Om op jouw tellen te kunnen passen, duiken we ook voor jou graag in de cijfers, wetten en regels!

Maak kennis met onze professionals

drs. Jos Felix RA/AA - Felix

drs. Jos Felix RA/AA

“Klaar voor een hoger level? Voor een soms impopulaire, maar altijd juiste strategie? Voor een oplossing buiten de bekende paden? Dat is echt mijn ding! Ik help je graag om jouw klanten aan je organisatie te binden. Met oog voor jouw belang.”

Ilse van den Belt - Hoekman - Felix

Ilse van den Belt - Hoekman

“Klanten én collega’s ondersteunen. Dat is mijn werk als secretaresse. Schakelen tussen die twee ‘werelden’, vind ik een uitdaging. Ik weet precies wat er speelt. En onderneem actie. Dat doe ik snel, precies én vriendelijk. Mijn doel: glimlachende klanten en collega’s die blind op mij vertrouwen.”

Sienke Riezebos - van de Wetering - Felix

Sienke Riezebos - van de Wetering

“Klanten zo optimaal mogelijk bedienen. Dat is mijn drijfveer. Niet alleen in het persoonlijke contact dat ik met ze heb per mail en telefoon, maar ook door het maken en bewaken van een goede planning voor mijzelf. Zo kan ik alle afspraken die ik met klanten maak, altijd nakomen. Die drive past ook helemaal bij mijn karakter. Ik ben behulpzaam, flexibel en ja… Ook een tikkeltje perfectionistisch, haha.”

Jan-Gert Bosman RA - Felix

Jan-Gert Bosman RA

“Jij de ondernemer, ik de adviseur. Zo werk ik graag. Samen met jou. Wat je aan mij hebt als samenwerkingspartner? Een goede luisteraar, een nauwkeurige kracht en efficiënte werker. Zo ben je zeker van het beste advies voor jouw probleem, weet je zeker dat alles klopt en kom je niet voor onaangename verrassingen op je factuur te staan.”

Jeniene Penninkhof - van Dieren AA - Felix

Jeniene Penninkhof - van Dieren AA

“Elke ondernemer is anders en vraagt dus om ander advies. Dat maatwerk komt niet 1-2-3 tot stand. Het vereist een luisterend oor, belangstellende vragen en een prettige samenwerkingsrelatie. Daar kun je bij mij op rekenen, want alleen dan komen we samen tot financiële oplossingen waar je echt iets aan hebt.”

Jenou Prins - Felix

Jenou Prins

“Financiële administratie en een glimlach gaan heel goed samen! Ik help jou als ondernemer daadwerkelijk te ondernemen. Dat doe ik door je met plezier alle administratieve zorgen en vragen uit handen te nemen. Die los ik graag snel en zorgvuldig voor je op.”

Bertine Brink - Felix

Bertine Brink

“Als ik jouw administratie onder handen mag nemen, dan kun je een precieze en positief-kritische blik verwachten. Kom ik een kans tegen die jij in mijn ogen laat liggen? Dan trek ik bij je aan de bel. Die afwisseling tussen puzzelen en adviseren maken mijn werk extra leuk.”

mr. Jan Rolleman - Felix

mr. Jan Rolleman

“Lange adviesbrieven vol belastingjargon? Dat is niet mijn stijl. Ik ben meer van het praktisch adviseren over je dagelijkse transacties, investeringen, bedrijfsopvolging en tal van andere zaken waarbij De Belastingdienst een rol speelt. Daarbij richt ik me altijd op een optimaal fiscaal advies.”

mr. Hanneke Beens - Westerink  - Felix

mr. Hanneke Beens - Westerink

“Dure juridische termen komen in mijn woordenboek niet voor. Het woord toegankelijkheid wel. Ik geef je een helder advies, maar kijk daarbij wel verder. Ik wijs je op gunstige kansen en mogelijkheden. Zo wordt ondernemen voor jou een stuk gemakkelijker!”

mr. Lilian Bakker - Felix

mr. Lilian Bakker

“Als bedrijfsjurist bijt ik mij graag vast in juridische vraagstukken. Daarbij heeft niet alleen de juridische kwestie op zich mijn interesse. Juist de mens of organisatie achter het vraagstuk maakt voor mij het verschil. Ik streef naar een praktische oplossing waar je daadwerkelijk baat bij hebt. Ook het debiteurenbeheer en bijbehorend incassorecht neem ik je graag uit handen!”

Succesvol ondernemen in het MKB
Gratis tips en advies

Laat je e-mailadres achter en we houden je op de hoogte van de nieuwste regels en wetten, de actueelste tips en de laatste adviezen.

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring ».

Goudplevier 123 8271 gb IJsselmuiden +31 (0)38 333 75 74 info@felix.nl