​Cijfers als financieel cabaret? Zo creëer je meer rendement voor jouw bedrijf! »

Wij zijn jouw
rechterhand

Wij helpen je succesvol te ondernemen in het MKB door als jouw rechterhand te fungeren op financieel, administratief, fiscaal en juridisch gebied. Zo omzeilen we samen alle hobbels, gaten en kuilen in de weg en kiezen we samen de juiste route. Door tijdig op elke situatie in te spelen, maken we jou het ondernemen zo makkelijk mogelijk en runnen we samen je onderneming.

 • Kennis
  Van cijfers, wetten
  en regels
 • Aandacht
  Voor mens, klant
  en relatie
 • Groei
  Door mail, scan
  en app
 • Vertrouwen
  In duiding, advies
  en keuzes

Kennis van cijfers, wetten en regels

Ons team van adviseurs beschikt over vakmanschap op financieel, administratief, fiscaal en juridisch gebied en over een brede interesse in de MKB-sector. Wij kennen de branche, volgen alle ontwikkelingen op de voet en weten waar de kansen voor jou als ondernemer liggen. Ook voor jou duiken we graag in de cijfers, wetten en regels!

Maak kennis met onze professionals
Felix team

Aandacht voor mens, klant en relatie

Met dank aan onze enthousiaste en toegankelijke medewerkers heerst binnen Felix overal het wij-gevoel. Daar laten we jou als ondernemer graag deel vanuit maken. Voor ons ben je op de eerste plaats mens en allesbehalve een nummer. We behandelen jou zoals onze cijfers, wetten en regels: met volle aandacht en ongekende passie.

Lees onze referenties
Aandacht voor mens, klant en relatie

Groei door mail, scan en app

Met mappen en ordners zie je onze medewerkers niet meer lopen. Bij Felix gaan we mee met onze tijd! Dankzij de slimme apps werken we volledig online met je samen. Zo heb jij je bedrijf altijd bij je op de smartphone of tablet. Bonnetjes, facturen, contracten; dankzij onze innovatieve software kun je al je financiële stukken supersnel digitaal bij ons aanleveren. Wij regelen de rest, zodat jij je volledig kunt richten op wat je het liefst doet: je onderneming laten groeien!

Groei door mail, scan en app

Vertrouwen in duiding, advies en keuzes

Dankzij onze geautomatiseerde aanpak beperken we ons allang niet meer tot het achteraf verklaren van de jaarcijfers. We leggen ons steeds meer toe op duiding van actuele cijfers, het geven van strategisch advies en ondersteuning bij het maken van bedrijfskeuzes. Welke markten zijn kansrijk? Welke risico’s kun je het beste vermijden? Heeft een potentiële partner betalingsachterstanden? Hoe staan mijn klanten er financieel voor? We voorzien je van antwoord op al jouw vragen.

Vertrouwen in duiding, advies en keuzes

Waardering met horizontaal toezicht

De Belastingdienst erkent onze rol als expert en houdt op al onze fiscale diensten slechts horizontaal toezicht. Dat wil zeggen dat door ons ingevulde aangiftes nauwelijks tot geen controle behoeven, dat je hierover geen aanvullende vragenbrieven zult ontvangen en dat jouw aangifte sneller in behandeling wordt genomen. Bovendien krijgen wij sneller antwoord op eventuele vragen over de aangifte.

Waardering met horizontaal toezicht
Succesvol ondernemen in het MKB
Gratis tips en advies

Laat je e-mailadres achter en we houden je op de hoogte van de nieuwste regels en wetten, de actueelste tips en de laatste adviezen.

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring ».

Goudplevier 123 8271 gb IJsselmuiden +31 (0)38 333 75 74 info@felix.nl
felix tandwiel linkedin instagram facebook