​Cijfers als financieel cabaret? Zo creëer je meer rendement voor jouw bedrijf! »

Cijfermatige,
wetgevende en
regeltechnische expertise

Wij adviseren en ondersteunen je onderneming graag bij je financiële, administratieve, fiscale en juridische vraagstukken. Voor al deze diensten schakelen wij onze professionals in die je passie voor het MKB delen. We spreken je taal, beschikken over een grote kennis van ondernemen en adviseren je graag cijfermatig, wetgevend en regeltechnisch. Zo besparen we je tijd en dus geld.

Financieel advies

Onze accountants gaan veel verder dan het samenstellen beoordelen en controleren van je cijfers. Het gaat ons erom dat je het verhaal en de processen erachter begrijpt. Alleen dan kun je de juiste beslissingen maken richting toekomst. Dankzij onze kennis van de MKB-branche zien wij de kansen en de bedreigingen en kunnen we je altijd pro-actief adviseren. Samen bezorgen we je zwarte cijfers.

Meer financieel advies
MKB financieel advies

Administratief advies

Onze administratieve experts willen je het overzicht bezorgen, maar niet het werk. Om dat te bereiken, zetten we je administratieve organisatie op met volledig ingerichte automatiseringssystemen. We beheren je complete (loon)administratie en nemen je alle papieren rompslomp volledig uit handen. Zo kun jij je concentreren op de zaken die voor jou nog belangrijker zijn.

Meer administratief advies
MKB administratief advies

Fiscaal advies

Onze fiscalisten adviseren je over je fiscale positie en verzorgen de aangiften van alle voorkomende belastingen. Samen zorgen we ervoor dat je zo weinig mogelijk belasting betaalt. Uiteraard binnen de grenzen van de wetten, die binnen de MKB-sector continu veranderen. Door onze kennis van de branche leggen we dwarsverbanden en maken wij de regelgeving inzichtelijk voor je. Zo lap jij nooit een regel aan je laars.

Meer fiscaal advies
Felix fiscaal advies

Juridisch advies

Onze juristen kennen het burgerlijk wetboek op hun duimpje en houden hun kennis doorlopend bij. Dat is nodig ook, want wet- en regelgeving wijzigt voortdurend. Zo blijven we volledig thuis in personeels-, contract-, ondernemings-, incasso- en overheidsrecht. Jij hoeft je dus niet druk te maken over juridische kwesties en risico’s. Wij laten jouw recht zegevieren.

Meer juridisch advies
MKB juridisch advies
“Ze weten precies wat er speelt in mijn bedrijf.” Lucy Bastiaannet, Kalua Keukens
Lees al onze referenties
Gratis tips en advies

Laat je e-mailadres achter en we houden je op de hoogte van de nieuwste regels en wetten, de actueelste tips en de laatste adviezen.

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring ».

Goudplevier 123 8271 gb IJsselmuiden +31 (0)38 333 75 74 info@felix.nl
felix tandwiel linkedin instagram facebook