Wij zoeken een accountant! Kunnen wij op jou rekenen? »

Felix-medewerkster Jenou Prins derde bij verkiezing Financieel Professional van 2018

Jenou Prins van Felix accountants en belastingadviseurs uit IJsselmuiden is bij de finale van de prestigieuze verkiezing Nederlands Financieel Professional van het Jaar als derde geëindigd. Nadat een vakjury haar voor de award nomineerde en het publiek Jenou met voorkeursstemmen aan een plek in de eindstrijd hielp, beloonden professionals uit de financiële sector haar met brons.

Binnen het hechte team van Felix accountants en belastingadviseurs waren vandaag de zenuwen rond assistent-accountant Jenou goed voelbaar. Met directeur Jos Felix reisde Jenou af naar DeFabrique in Utrecht, het chique decor voor de finale. Daar woonde het Felix-duo de fraai omlijste eindstrijd bij.Prominente gasten

Na een hilarische openingsact van Joep van Deudekom en Rob Urgent, bekend van het onlangs gestopte tv-programma De Kwis, en een drietal workshops, schoven Jenou en Jos aan voor het diner. Daarbij werden ze voorgesteld aan een aantal prominente gasten uit de financiële sector.

Tijdens de laatste gang van het diner maakten deze professionals bekend wie van de overgebleven drie kandidaten er met de gewilde award vandoor zou gaan. “Dat mijn naam niet als laatste uit de enveloppe kwam, was natuurlijk jammer”, zegt Jenou. “Maar zoveel financiële professionals dongen mee naar deze prijs… In zo’n groot en sterk deelnemersveld derde worden, is dan ook heel knap en mooi.”

Studievoucher

Als beloning voor haar prestatie ontvangt de assistent-accountant van Felix een studievoucher ter waarde van 1.000,- euro. Jenou: “Prachtig natuurlijk. Ik ga er straks in alle rust eens over nadenken, met welke opleiding ik de klanten van Felix nog meer van dienst kan zijn.”

Net als bij de rest van het team voelde ook directeur Jos Felix de spanning. “In de financiële sector is dit een belangrijke prijs. Dat een van onze medewerkers dan meedingt en bijna wint, is geweldig. Iedereen leefde enorm met Jenou mee. Ook deze fraaie derde plek gaan we wel even vieren met z’n allen vanavond.”

Gekoppelde systemen

Wat Felix betreft, verdient Jenou de derde plaats als geen ander. “Ze heeft bij ons nieuwe systemen geïmplementeerd voor loonadministratie en boekhouding. Beide heeft ze ook nog aan elkaar gekoppeld.” De automatiseringsslag levert klanten veel voordeel op. “We zijn minder tijd en kosten kwijt aan administratieve werkzaamheden, waardoor we nog meer financieel advies kunnen geven aan onze klanten.


Het Markus Verbeek Praehep instituut tekent voor de organisatie van de verkiezing. De opleidingspartner voor financiële professionals zoekt jaarlijks naar de arbeidskracht binnen het financiële domein, wiens prestatie de grootste positieve impact op een organisatie heeft. De criteria innovatie, initiatief, teamverbetering, procesverbetering, kostenbesparing en nieuwe inzichten staan hierbij centraal.

Jeniene Penninkhof - van Dieren AA - Accountant
Jeniene Penninkhof - van Dieren AA
Accountant

Kan ik je helpen?

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyklaring ».

* = verplicht
Een ogenblik geduld…

Meer actueel

De Ronduite wint Felix-Award van oktober
Nieuws

De Ronduite wint Felix-Award van oktober

We feliciteren deze maand Teunis en Albert Bakker, broers en eigenaren van Watersportbedrijf De Ronduite, met de Felix Award.

Lees meer »
Visionplanner: Overal en altijd inzicht in je actuele cijfers Visionplanner: Overal en altijd inzicht in je actuele cijfers
Blog

Visionplanner: Overal en altijd inzicht in je actuele cijfers

​Bij Felix werken we graag digitaal en actueel met je samen. Het programma Visionplanner helpt ons daarbij. Met deze rapportage- en adviessoftware maken we professionele financiële rapporten.

Lees meer »
Jos Felix tweede bij Yuki Award-verkiezing 2018
Nieuws

Jos Felix tweede bij Yuki Award-verkiezing 2018

​Het is Jos Felix net niet gelukt om de Mister Yuki Award in de wacht te slepen. De directeur van Felix werd gisteravond op het gala van Yuki in de Cruise Terminal in Rotterdam tweede.

Lees meer »
Ondernemen zonder juridische hindernissen dankzij onze experts
Gratis tips en advies

Laat je e-mailadres achter en we houden je op de hoogte van de nieuwste regels en wetten, de actueelste tips en de laatste adviezen.

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyklaring ».

Goudplevier 123 8271 gb IJsselmuiden +31 (0)38 333 75 74 info@felix.nl