​Cijfers als financieel cabaret? Zo creëer je meer rendement voor jouw bedrijf! »

Patty geeft antwoord: Hoe kan ik mijn HR- en salarisadministratie online voeren?

Binnen Felix is Patty Geelen-Kwakkel de P&O-specialist. Als geen ander beseft zij dat ondernemen met personeel een hele onderneming is. “Vandaar dat ik als adviseur nét dat beetje meer advies wil geven. Zowel gevraagd als ongevraagd.” Daarom behandelt ze maandelijks een vraag, die haar regelmatig gesteld wordt. Vandaag vraag 2: Hoe kan ik mijn HR- en salarisadministratie online voeren?


“Als ondernemer 24/7 inzicht hebben in je actuele HR- en salarisgegevens. Loonstroken die altijd voor jou en je medewerkers klaarstaan en die je met een druk op de knop als PDF-bestand kunt downloaden of doormailen. Of nog handiger: die jij en je personeel in kunnen zien op pc, tablet of smartphone. Ben jij al een tijdje op zoek naar deze slimme toepassingen, die jou tijd en geld besparen? Maar zoek je nog naar de beste manier om jouw HR- en salarisadministratie volledig online te gaan voeren? Ons programma kan maar zo het antwoord zijn op jouw vragen.

Cloud en app

De tijd van losse pdf’jes en Word-bestanden is met ons online HR- en loonadministratieprogramma voorbij. Wij zorgen ervoor dat je jouw hele personeels- en salarisadministratie in één overzichtelijk pakket bij elkaar krijgt. Het programma is gebouwd vanuit het oogpunt dat salarisverwerking een vak is dat je samen uitvoert. Jij als ambitieuze ondernemer en wij als ervaren HR- en salarisspecialisten. Je werkt in de cloud en met een gebruiksvriendelijke app voor iPad, iPhone en Android-toestellen. Zo kun je altijd en overal bij. We zorgen er natuurlijk voor dat jouw data altijd veilig wordt bewaard en dat alleen de personen die je daarvoor toestemming geeft toegang hebben tot alle gegevens.

Realtime toegang

Wij garanderen jou een salarisverwerking die altijd voldoet aan de laatste sociale- en fiscale wet- en regelgeving. Jij kunt op elk gewenst moment realtime toegang en inzicht krijgen in alle salarisgegevens. Geen onoverzichtelijke analyses, maar gelijk een duidelijk en visueel overzicht van de gegevens die je wilt zien. Hierdoor kun jij direct strategische beslissingen maken voor jouw bedrijf. En wij staan je daar graag deskundig, oplossingsgericht en proactief in bij. Zo hoef jij je geen zorgen meer te maken over je salarisadministratie en kun je doen wat je het liefst doet: ondernemen. Met dank aan de diverse functionaliteiten van het online platform.

Digitaal dossier

Je kunt een online personeelsdossier bijhouden. Ook kun je hier documenten uploaden en zichtbaar maken voor je medewerkers.

Salarisrapportages en -aangiftes

Online heb je altijd toegang tot salarisrapportages, zoals bijvoorbeeld de loonstroken, betaalbestanden, loonaangiftes, journaalposten en standenregisters.

Management rapportages

Je hebt realtime zicht op je HR- en salarisgegevens. Die geven we weer in overzichtelijke managementrapportages en -overzichten. Zo heb je altijd inzicht in je personeel.

Verlofregistratie

Je kunt online verschillende soorten afwezigheid voor jezelf en je personeel registreren. Zowel regulier verlof als tijd voor tijd. Zo helpt het programma om verlofsaldo’s te berekenen en verlofaanvragen per e-mail goed te keuren.

Tijdregistratie

Voor elke medewerker kun je de gewerkte uren invoeren. Personeelsleden met een eigen login kunnen dit ook zelf doen.

Verzuimregistratie

Je kunt eenvoudig en efficiënt het verzuim registreren en begeleiden. Ziek- en herstelmeldingen gaan digitaal naar je arbodienst en ook kun je een lijst genereren met vastgestelde actiemomenten. Hierdoor kan jouw werknemer weer sneller aan de slag én voldoe je volledig aan de Wet Verbetering Poortwachter.

Reiskostenregistratie

Met deze module registreer je eenvoudig de reiskilometers van je medewerkers.

Functionering en beoordeling

Het is mogelijk om functionerings- en beoordelingsgesprekken in te plannen en vast te leggen in het digitale dossier van je medewerkers.

HR-signalen

Je ontvangt van ons dagelijks de belangrijke signalen van de belangrijkste gebeurtenissen, zoals einde proeftijden, contracten, verjaardagen, jubilea, verzuim en verlof.

Leaseauto’s en verstrekkingen

Je kunt eenvoudig leaseauto's van het bedrijf en de medewerkers registreren en bijhouden. Verstrekkingen kunnen ook worden bijgehouden.

Boekhouding koppelen

Als je al gebruik maakt van ons slimme, eigentijdse en efficiënte boekhoudplatform, dan biedt ons HR- en salarisadministratiesysteem nog meer voordeel! Dan kun je namelijk automatisch alle loonstroken, loonaangiften en journaalposten naar ons boekhoudplatform sturen. Met deze automatische import voorkom je handmatige fouten, kun je een volledig digitaal dossier per medewerker bijhouden én alle salarismutaties vanuit ons online HR- en salarisadministratieprogramma met een druk op de knop betalen via ons online boekhoudprogramma.

Meer weten? We praten je graag bij en helpen je graag op weg.”

 -

Kan ik je helpen?

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring ».

* = verplicht
Een ogenblik geduld…

Meer actueel

Studiekostenbeding niet meer toegestaan, uitbreiding informatieplicht en verdere bescherming van werknemers. Weet jij hoe en wat je moet veranderen?
Blog

Studiekostenbeding niet meer toegestaan, uitbreiding informatieplicht en verdere bescherming van werknemers. Weet jij hoe en wat je moet veranderen?

Studiekostenbeding niet meer toegestaan, uitbreiding informatieplicht en verdere bescherming van werknemers. Weet jij hoe en wat je moet veranderen?

Lees meer »
De gevolgen van de uitspraak van de Hoge Raad over de heffing van box 3 vermogen
Blog

De gevolgen van de uitspraak van de Hoge Raad over de heffing van box 3 vermogen

Een uitspraak van de Hoge Raad over box 3: wat betekent dit voor jou?

Lees meer »
Btw-tarief bij verkoop van paard & het belang van een koopcontract!
Blog

Btw-tarief bij verkoop van paard & het belang van een koopcontract!

Welk btw-tarief moet je hanteren bij verkoop van een paard?

Lees meer »
Ondernemen zonder juridische hindernissen dankzij onze experts
Gratis tips en advies

Laat je e-mailadres achter en we houden je op de hoogte van de nieuwste regels en wetten, de actueelste tips en de laatste adviezen.

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring ».

Goudplevier 123 8271 gb IJsselmuiden +31 (0)38 333 75 74 info@felix.nl
felix tandwiel linkedin instagram facebook