Onze sponsoring

Als paardenliefhebbers weten we hoeveel aandacht, tijd en geld de aankoop en het onderhouden van een paard vraagt. Daarom willen we voor alle ruiters en amazones die onze hippische passie delen graag iets terug doen. We sponsoren regionale verenigingen en competities en zijn trotse hoofdsponsor van de KNHS/Felix Juristen Cup. Links- of rechtsom; geven doen we met gulle hand.

Talent in ontwikkeling

In de hippische sport is Nederland toonaangevend. Bij Felix Hippisch hopen we dat ons land die positie nog lang behoudt. Daarom zijn we de trotse hoofdsponsor van de KNHS/Felix Juristen Cup. Hiermee ondersteunen we talentvolle ponycombinaties om zich in de Klasse Z2 verder te ontwikkelen. De cup vormt een belangrijk selectiecriterium voor toetreding tot een van de kaders van het nationale team.

Meer over de KNHS Felix Juristen cup
Felix sponsoring

Actief in de regio

Zonder breedtesport geen topsport. Daarom ondersteunen wij regionale verenigingen en wedstrijden. De competities waar zij aan deelnemen en de activiteiten die zij organiseren, zorgen voor onderlinge verbondenheid. Een voorbeeld hiervan is de Felix Accountants Dressuur Cup. Maatschappelijke betrokkenheid ondersteunen wij graag. Om van de sponsoring een succes te maken, vragen wij jou om een sponsoraanvraag ruim op tijd in te dienen. Dit geeft ons de gelegenheid jouw verzoek te beoordelen en tot een goede uitvoering te brengen.

Dien hier jouw sponsoraanvraag in
Felix actief in de regio
Deze expertise staat bij ons op stal
Bekijk onze diensten
Gratis tips en advies

Laat je e-mailadres achter en we houden je op de hoogte van de nieuwste regels en wetten, de actueelste tips en de laatste adviezen.

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring ».

Goudplevier 123 8271 gb IJsselmuiden +31 (0)38 333 75 74 info@felix.nl
felix tandwiel linkedin instagram facebook