Onze
equipe

Onze equipe van adviseurs beschikt over vakmanschap op financieel, administratief, fiscaal en juridisch gebied en over een brede interesse in de hippische sector. Wij kennen de branche, volgen alle ontwikkelingen op de voet en weten waar de kansen voor u als hippische ondernemer liggen. Ook voor jou gaan we graag aan de bak!

Maak kennis met onze bijrijders

Drs. Jos Felix RA/AA - Felix

Drs. Jos Felix RA/AA

“Paardensport is mijn passie. Ik ben bijna wekelijks op een manege te vinden en heb een uitgebreid netwerk in de hippische sector. Voor mij is het dan ook niet meer dan logisch om behalve directeur van Felix Groep ook als bedrijfsadviseur aan Felix Hippisch verbonden te zijn. Mijn handelsmerk? Een sparringpartner met wie je op alle niveaus kunt schakelen en die adviezen altijd praktisch weet te maken.”

Ilse van den Belt - Hoekman - Felix

Ilse van den Belt - Hoekman

“Klanten én collega’s ondersteunen. Dat is mijn werk als secretaresse. Schakelen tussen die twee werelden, vind ik een uitdaging. Ik weet precies wat er speelt. En onderneem actie. Dat doe ik snel, precies én vriendelijk. Mijn doel: glimlachende klanten en collega’s die blind op mij vertrouwen.”

Sienke Riezebos - van de Wetering - Felix

Sienke Riezebos - van de Wetering

“Ik lever altijd hetzelfde en daardoor is geen dag voor mij hetzelfde. Dat is minder gek dan het misschien klinkt. Je kunt namelijk altijd rekenen op een warm welkom aan onze balie en op iemand die meedenkt. Net als mijn collega’s trouwens. Dus afwisseling? Graag, maar niet in de kwaliteit die je krijgt!”

Patty Geelen - Kwakkel - Felix

Patty Geelen - Kwakkel

“Ondernemen met personeel is een hele onderneming. Ik doe als P&O-adviseur nét dat beetje meer en geef je zowel gevraagd als ongevraagd advies. Het resultaat? Jij hebt geen zorgen over personeelszaken meer. Laat dat maar lekker aan mij over.”

Jan-Gert Bosman RA - Felix

Jan-Gert Bosman RA

“Jij de ondernemer, ik de adviseur. Zo werk ik graag. Samen met jou. Wat je aan mij hebt als samenwerkingspartner? Een goede luisteraar, een nauwkeurige kracht en efficiënte werker. Zo ben je zeker van het beste advies voor jouw probleem, weet je zeker dat alles klopt en kom je niet voor onaangename verrassingen op je factuur te staan.”

Jeniene Penninkhof - van Dieren AA - Felix

Jeniene Penninkhof - van Dieren AA

“Elke ondernemer is anders en vraagt dus om ander advies. Dat maatwerk komt niet 1-2-3 tot stand. Het vereist een luisterend oor, belangstellende vragen en een prettige samenwerkingsrelatie. Daar kun je bij mij op rekenen, want alleen dan komen we samen tot financiële oplossingen waar je echt iets aan hebt.”

Jenou Prins - Felix

Jenou Prins

“Financiële administratie en een glimlach gaan heel goed samen! Ik help jou als ondernemer daadwerkelijk te ondernemen. Dat doe ik door je met plezier alle administratieve zorgen en vragen uit handen te nemen. Die los ik graag snel en zorgvuldig voor je op.”

Anke Jacobs - Booij - Felix

Anke Jacobs - Booij

“Als assistent-accountant ondersteun ik mijn collega’s nauwkeurig en met veel plezier. Mijn doel? Collega’s ontlasten, zodat zij een glimlach kunnen toveren op jouw gezicht en die van al onze klanten.”

Bertine Brink - Felix

Bertine Brink

“Als ik jouw administratie onder mag nemen, dan kun je een precieze, positieve en kritische blik verwachten. Kom ik een kans tegen die jij in mijn ogen laat liggen? Dan trek ik bij je aan de bel. Die afwisseling tussen puzzelen en adviseren maken mijn werk extra leuk.”

Mr. Jan Rolleman - Felix

Mr. Jan Rolleman

“Lange adviesbrieven vol belastingjargon? Dat is niet mijn stijl. Ik ben meer van het praktisch adviseren over je dagelijkse transacties, investeringen, bedrijfsopvolging en tal van andere zaken waarbij De Belastingdienst een rol speelt. Daarbij richt ik me altijd op een optimaal fiscaal advies.”

Mr. Hanneke Beens - Westerink  - Felix

Mr. Hanneke Beens - Westerink

“Koopovereenkomst, arbeidscontract of algemene voorwaarden doorlichten of opstellen? Juridisch advies over de bedrijfsvoering nodig? Als ondernemer ben je bij mij aan het juiste adres. Ik combineer mijn inhoudelijke expertise als bedrijfsjurist met een voorliefde voor paarden en duidelijke taal. Je krijgt van mij dan ook geen moeilijke betogen, maar pasklare antwoorden waar je direct iets mee kunt.”

Mr. Lilian Bakker - Felix

Mr. Lilian Bakker

“Al jong raakte ik besmet met het paardenvirus. Jarenlang heb ik fanatiek de dressuursport beoefend. Hoe mooi is het dat ik mijn liefde voor paarden kan combineren met mijn tweede grote passie: het recht! Als jurist bijt ik mij graag vast in juridische kwesties en zoek ik doortastend naar een oplossing waar jij het meeste baat bij hebt. Ook het debiteurenbeheer en bijbehorend incassorecht neem ik je graag uit handen!”

Lars Bergman - Felix

Lars Bergman

“De vertaalslag maken tussen techniek en mens, dat is wat me tijdens mijn studie Business IT & Management enorm boeide. Bij Felix ga ik daar in de praktijk mee aan de slag. Door nieuwe softwareprogramma’s te implementeren, bestaande te verbeteren en processen te optimaliseren, wil ik het onze klanten zo makkelijk mogelijk maken om te ondernemen. Dat einddoel staat bij alles wat ik doe centraal. Vandaar ook dat ik me altijd eerst verplaats in de klant.”

Patrieck van Hoek - Felix

Patrieck van Hoek

“Bij Felix Hippisch vind ik de ideale combinatie. Ik fok en train paarden. Daarnaast rondde ik een studie bedrijfsadministratie af. Hier kan ik gebruik maken van mijn kennis op beide vlakken. Daarbij stel ik altijd het klantbelang voorop. Ik houd van snelle verwerking van alle administratie om het voor onze klanten overzichtelijk te houden. Ik zie mezelf dan ook als een vriendelijke doorpakker.”

Deze expertise staat bij ons op stal
Bekijk onze diensten
Gratis tips en advies

Laat je e-mailadres achter en we houden je op de hoogte van de nieuwste regels en wetten, de actueelste tips en de laatste adviezen.

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyklaring ».

Goudplevier 123 8271 gb IJsselmuiden +31 (0)38 333 75 74 info@felix.nl