Onze
equipe

Onze equipe van adviseurs beschikt over vakmanschap op financieel, administratief, fiscaal en juridisch gebied en over een brede interesse in de hippische sector. Wij kennen de branche, volgen alle ontwikkelingen op de voet en weten waar de kansen voor u als hippische ondernemer liggen. Ook voor jou gaan we graag aan de bak!

Maak kennis met onze bijrijders

drs. Jos Felix RA/AA

drs. Jos Felix RA/AA

“Klaar voor een hoger level? Voor een soms impopulaire, maar altijd juiste strategie? Voor een oplossing buiten de bekende paden? Dat is echt mijn ding! Ik help je graag om jouw klanten aan je organisatie te binden. Met oog voor jouw belang.”

Jan-Gert Bosman RA

Jan-Gert Bosman RA

“Jij de ondernemer, ik de adviseur. Zo werk ik graag. Samen met jou. Wat je aan mij hebt als samenwerkingspartner? Een goede luisteraar, een nauwkeurige kracht en efficiënte werker. Zo ben je zeker van het beste advies voor jouw probleem, weet je zeker dat alles klopt en kom je niet voor onaangename verrassingen op je factuur te staan.”

Jeniene Penninkhof AA

Jeniene Penninkhof AA

“Elke ondernemer is anders en vraagt dus om ander advies. Of het nu gaat om advies over de ondernemingsstructuur, over fiscale optimalisaties of over financieringen. Het begint met goed luisteren. Echt horen wat er gezegd wordt en de juiste vragen stellen. Van daaruit bouw je een aan goede samenwerking zodat je samen komt tot een advies waar je echt iets aan hebt. Daar kan je bij mij op rekenen.”

mr. Lilian Bakker

mr. Lilian Bakker

“Ondernemers komen in aanraking met verschillende facetten van het recht. Als bedrijfsjurist denk ik graag mee en streef ik naar praktische adviezen. Mijn werkzaamheden zijn veelzijdig en geen dag is dan ook hetzelfde. Het ene moment ben ik bezig met het opstellen of doorlichten van contracten, het andere moment probeer ik namens een ondernemer een deal te sluiten of sta ik in de rechtbank. Naast mijn werkzaamheden als bedrijfsjurist ben ik ook thuis in de hippische sector. Zo heb ik jarenlang fanatiek de dressuursport beoefend en begrijp ik het hippisch jargon als geen ander. Paard gekocht met een verborgen gebrek? Of een stallingscontract of koopcontract opstellen? Ook daarvoor ben je bij mij aan het juiste adres.”

drs. Bert Driessen

drs. Bert Driessen

“Saai! Dat zeggen de meeste mensen als ze horen dat ik fiscalist ben. Ze moesten eens weten. Elke dag is anders en er zijn weinig wetten die zo vaak wijzigen als fiscale wetten. Dus je bent continu bezig met actualiteit en die toepassen op de situatie bij je klanten. Als belastingadviseur wil ik graag klanten bijstaan om het optimale te halen uit het doolhof aan fiscale regelingen. En dat zijn er nogal wat. Het meest houd ik mij bezig met reorganisaties in het mkb (inbrengen, splitsingen en bedrijfsoverdrachten). Ook estate planning is een leuk onderdeel van mijn werk. Naast alle andere kleinere, maar daarom niet altijd minder lastige, vragen over eigen woning, aftrekbare kosten, ondernemersfaciliteiten enz. Verder geef ik regelmatig cursussen over o.a. fiscale actualiteiten en natuurlijk de jaarlijkse belastingplannen. Maar het leukste is in gesprek gaan met de klant over waar het naar toe moet. Kortom: allesbehalve saai!!!”

Jenou Prins

Jenou Prins

“Financiële administratie en een glimlach gaan heel goed samen! Ik help jou als ondernemer daadwerkelijk te ondernemen. Dat doe ik door je met plezier alle administratieve zorgen en vragen uit handen te nemen. Die los ik graag snel en zorgvuldig voor je op.”

Wilbert Prins

Wilbert Prins

“Als P&O adviseur help ik je graag bij het benutten van kansen op het gebeid van personeelsontwikkeling en -beleid. Dit betekent niet dat je je personeel zo min mogelijk betaalt, maar wel dat je zoveel mogelijk gebruik maakt van de fiscale mogelijkheden die er ook op personeelsgebied zijn. Win-win situaties creëren voor zowel werkgever en werknemer, dat is waar ik het voor doe!”

Armanda Kolk

Armanda Kolk

“Medewerkers bepalen de kracht van een organisatie én vormen de motor van een groeiend bedrijf. Als HR-adviseur help ik je graag bij het begeleiden en optimaliseren van jouw personeelsbeleid, zodat jouw medewerkers het beste uit zichzelf kunnen halen en jouw onderneming groeit! Heb jij hulp nodig bij het opzetten van een opleidingsbeleid, het uitzetten van een feedbacksessie of bij het opstellen van een RI&E? Als ondernemer kun je met deze vraagstukken bij mij terecht.”

mr. Hanneke Beens

mr. Hanneke Beens

“Structuur, voortgang en optimalisatie. Dat is waar ik mee bezig ben als procesmanager. Met veel plezier werk ik aan een organisatie die op rolletjes loopt, zodat mijn collega’s hun kwaliteiten optimaal kunnen inzetten voor onze klanten. Daarnaast geef ik als jurist aan onze klanten helder inzicht in risico’s en kansen. Want met inzicht heb jij de touwtjes in handen en dat geeft rust!”

Yousef Hannan

Yousef Hannan

“Als ondernemer wil je graag ondernemen! Ik help je met alle plezier daarmee door zowel jouw huidige als toekomstige cijfers voor jou te verzorgen om op het juiste moment in te grijpen waar nodig. De kansen die voor je klaar staan gaan we natuurlijk niet laten liggen en gaan we samen het beste eruit halen voor je onderneming.”

Bertine Brink

Bertine Brink

“Als ik jouw administratie onder handen mag nemen, dan kun je een precieze en positief-kritische blik verwachten. Kom ik een kans tegen die jij in mijn ogen laat liggen? Dan trek ik bij je aan de bel. Die afwisseling tussen puzzelen en adviseren maken mijn werk extra leuk.”

Esmé Apeldoorn

Esmé Apeldoorn

“Het voeren van de administratie zo makkelijk en optimaal mogen maken voor onze klanten dat is mijn doel. En voor de hippische ondernemers, ik spreek jullie taal. Dus kom ik kansen voor jou tegen reken er maar op dat ik ze aan je doorgeef!”

Ilse van den Belt

Ilse van den Belt

“Klanten én collega’s ondersteunen. Dat is mijn werk als secretaresse. Schakelen tussen die twee ‘werelden’, vind ik een uitdaging. Ik weet precies wat er speelt. En onderneem actie. Dat doe ik snel, precies én vriendelijk. Mijn doel: glimlachende klanten en collega’s die blind op mij vertrouwen.”

Sienke Riezebos

Sienke Riezebos

“Klanten en collega’s zo optimaal mogelijk bedienen. Dat is mijn drijfveer. Niet alleen in het persoonlijke contact dat ik met klanten heb per mail en telefoon maar ook bij het ondersteunen van mijn collega’s bij het verwerken van administraties. Ik wil alle afspraken met klanten en collega’s die ik maak, altijd nakomen. Afspraak is afspraak past helemaal bij mijn karakter. Ik ben behulpzaam, flexibel en ja… Ook een tikkeltje perfectionistisch, haha.”

Sandra Pelleboer

Sandra Pelleboer

“Ik zorg ervoor dat het kantoor er altijd spik-en-span uitziet. Daarnaast verzorg ik voor alle collega’s iedere dag een heerlijke lunch en zorg voor de gezonde tussendoortjes”

Deze expertise staat bij ons op stal
Bekijk onze diensten
Gratis tips en advies

Laat je e-mailadres achter en we houden je op de hoogte van de nieuwste regels en wetten, de actueelste tips en de laatste adviezen.

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring ».

Goudplevier 123 8271 gb IJsselmuiden +31 (0)38 333 75 74 info@felix.nl
felix tandwiel linkedin instagram facebook