Deze expertise
staat bij ons
op stal

Wij adviseren en ondersteunen je als hippische onderneming graag bij jouw financiële, administratieve, fiscale en juridische vraagstukken. Voor al deze diensten schakelen wij onze professionals in die je passie voor de paardensport en het ondernemerschap delen. We spreken jouw taal, beschikken over een grote kennis van de hippische sector en adviseren met tact.

Financieel advies

Onze accountants gaan veel verder dan het samenstellen beoordelen en controleren van jouw cijfers. Het gaat ons erom dat je het verhaal en de processen erachter begrijpt. Alleen dan kun je de juiste beslissingen maken richting toekomst. Dankzij onze kennis van de hippische branche zien wij de kansen en de bedreigingen en kunnen we je altijd pro-actief adviseren. Samen sporen we jouw cijfers aan.

Meer financieel advies
Felix financieel advies

Administratief advies

Onze administratieve experts willen je het overzicht bezorgen, maar niet het werk. Om dat te bereiken, zetten we je administratieve organisatie op met volledig ingerichte automatiseringssystemen. Zo houden we jouw complete (loon)administratie en debiteurenbeheer in het zadel, terwijl jij je volledig concentreert op de zaken die voor jou nog belangrijker zijn.

Meer administratief advies
Felix administratief advies

Fiscaal advies

Onze fiscalisten adviseren je over jouw fiscale positie en verzorgen de aangiften van alle voorkomende belastingen. Samen zorgen we ervoor dat je zo weinig mogelijk belasting betaalt. Uiteraard binnen de grenzen van de wetten, die binnen de hippische sector continu veranderen. Door onze kennis van de branche leggen we dwarsverbanden en maken wij de regelgeving inzichtelijk voor jou. Zo laten we jouw fiscale teugels nooit vieren!

Meer fiscaal advies
Felix fiscaal advies

Juridisch advies

Onze juristen kennen het hippisch recht op hun duimpje en houden hun kennis doorlopend bij. Dat is nodig ook, want het paardenrecht staat nergens afzonderlijk beschreven in het burgerlijk wetboek. Ook zijn we helemaal thuis in personeels-, contract-, ondernemings-, incasso- en overheidsrecht. Je hoeft je niet druk te maken over juridische kwesties en risico’s. Wij nemen alle hindernissen voor jou!

Meer juridisch advies
Felix juridisch advies
“Felix spreekt de hippische taal.
Aan een half woord hebben
ze al genoeg” — Anne Bakker — Paardenstal en -fokkerij Bakker en Frederiks
Lees meer referenties
Gratis tips en advies

Laat je e-mailadres achter en we houden je op de hoogte van de nieuwste regels en wetten, de actueelste tips en de laatste adviezen.

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring ».

Goudplevier 123 8271 gb IJsselmuiden +31 (0)38 333 75 74 info@felix.nl
felix tandwiel linkedin instagram facebook