Felix-medewerkster Jenou Prins tweede bij verkiezing Financieel Professional van 2018

Jenou Prins van Felix accountants en belastingadviseurs uit IJsselmuiden is bij de finale van de prestigieuze verkiezing Nederlands Financieel Professional van het Jaar als tweede geëindigd. Nadat een vakjury haar voor de award nomineerde en het publiek Jenou met voorkeursstemmen aan een plek in de eindstrijd hielp, beloonden professionals uit de financiële sector haar met zilver.


Binnen het hechte team van Felix waren vandaag de zenuwen rond assistent-accountant Jenou goed voelbaar. Met directeur Jos Felix reisde Jenou af naar DeFabrique in Utrecht, het chique decor voor de finale. Daar woonde het Felix-duo de fraai omlijste eindstrijd bij.

Prominente gasten

Na een hilarische openingsact van Joep van Deudekom en Rob Urgent, bekend van het onlangs gestopte tv-programma De Kwis, en een drietal workshops, schoven Jenou en Jos aan voor het diner. Daarbij werden ze voorgesteld aan een aantal prominente gasten uit de financiële sector.

Tijdens de laatste gang van het diner maakten deze professionals bekend wie van de overgebleven drie kandidaten er met de gewilde award vandoor zou gaan. “Dat mijn naam niet als laatste uit de enveloppe kwam, was natuurlijk jammer”, zegt Jenou. “Maar zoveel financiële professionals dongen mee naar deze prijs… In zo’n groot en sterk deelnemersveld tweede worden, is dan ook heel knap en mooi.”

Studievoucher

Als beloning voor haar prestatie ontvangt de assistent-accountant van Felix een studievoucher ter waarde van 2.000,- euro. Jenou: “Prachtig natuurlijk. Ik ga er straks in alle rust eens over nadenken, met welke opleiding ik de klanten van Felix nog meer van dienst kan zijn.”

Net als bij de rest van het team voelde ook directeur Jos Felix de spanning. “In de financiële sector is dit een belangrijke prijs. Dat een van onze medewerkers dan meedingt en bijna wint, is geweldig. Iedereen leefde enorm met Jenou mee. Ook deze fraaie tweede plek gaan we wel even vieren met z’n allen vanavond.”

Gekoppelde systemen

Wat Felix betreft, verdient Jenou de tweede plaats als geen ander. “Ze heeft bij ons nieuwe systemen geïmplementeerd voor loonadministratie en boekhouding. Beide heeft ze ook nog aan elkaar gekoppeld.” De automatiseringsslag levert klanten veel voordeel op. “We zijn minder tijd en kosten kwijt aan administratieve werkzaamheden, waardoor we nog meer financieel advies kunnen geven aan onze klanten.


Het Markus Verbeek Praehep instituut tekent voor de organisatie van de verkiezing. De opleidingspartner voor financiële professionals zoekt jaarlijks naar de arbeidskracht binnen het financiële domein, wiens prestatie de grootste positieve impact op een organisatie heeft. De criteria innovatie, initiatief, teamverbetering, procesverbetering, kostenbesparing en nieuwe inzichten staan hierbij centraal.

Jenou Prins - Bedrijfseconomisch adviseur
Jenou Prins
Bedrijfseconomisch adviseur

Kan ik je helpen?

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring ».

* = verplicht
Een ogenblik geduld…

Meer actueel

‘Hoe meer controle je hebt, hoe beter de prestatie’
Referentie: Adelinde Cornelissen

‘Hoe meer controle je hebt, hoe beter de prestatie’

Van docente Engels naar Olympische zilveren medaille: wat betekent dit voor Adelinde haar bedrijf?

Lees meer »
​Hoe een jaarplan Equiception meer inzicht, grip én resultaat heeft opgeleverd
Referentie: Equiception

​Hoe een jaarplan Equiception meer inzicht, grip én resultaat heeft opgeleverd

Ondernemen zonder goed onderbouwd jaarplan is als paardrijden met je ogen dicht. Je komt een eind vooruit, maar vroeg of laat eindig je op de verkeerde bestemming.

Lees meer »
Zonder jaarplan ondernemen is als voetballen zonder doelen
Blog

Zonder jaarplan ondernemen is als voetballen zonder doelen

Een jaarplan verbetert jouw rendement aanzienlijk. Het geeft je namelijk inzicht om de juiste beslissingen te nemen. Het laat jou op een goede manier de competitie met jezelf aangaan.

Lees meer »
Ondernemen zonder juridische hindernissen dankzij onze experts
Gratis tips en advies

Laat je e-mailadres achter en we houden je op de hoogte van de nieuwste regels en wetten, de actueelste tips en de laatste adviezen.

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring ».

Goudplevier 123 8271 gb IJsselmuiden +31 (0)38 333 75 74 info@felix.nl
felix tandwiel linkedin instagram facebook