Felix Hippische Juristen gaat verder als Felix Hippisch

Felix Hippische Juristen gaat vanaf vandaag verder als Felix Hippisch. De naamswijziging valt samen met een geheel vernieuwde uitstraling en heeft alles te maken met de transformatie van de juridische adviseur. Hippische ondernemers kunnen nu ook in IJsselmuiden terecht voor financieel, administratief en fiscaal advies.

Toegevoegde diensten

“Om in hippische termen te spreken: we hebben de financiële, administratieve en fiscale expertise al een tijdje op stal staan”, vertelt Felix-eigenaar Jos Felix. “Het midden- en kleinbedrijf bieden we deze diensten al jaren aan. Nu halen we diezelfde dienstverlening ook van stal voor houders van hippische ondernemingen als hoefsmederijen, maneges, pensioenstallen en opfokbedrijven. Met onze juridische kennis en passie voor de paardensport ondersteunen we ze op dat vlak al jaren. Diezelfde combinatie bieden we nu ook met onze toegevoegde dienstverlening.”

Meer automatisering

De extra dienstverlening aan de hippische sector was voor Felix een langgekoesterde wens. Dankzij een fraaie automatiseringsslag binnen de organisatie kon die wens nu in vervulling gaan. “We hebben onze diensten gedigitaliseerd met moderne softwaresystemen voor onze klanten. Visionplanner is een innovatieve oplossing om op elk moment tussentijdse cijfers te presenteren. Met Yuki kunnen we 24 uur per dag per mail, scan en app de boekhouding online regelen. En NMBRS zorgt ervoor dat we de salarisadministratie volledig digitaal kunnen voeren”, aldus Felix.

Efficiënter werken

De gebruiksvriendelijke systemen leveren een nog efficiëntere werkwijze op. Die tijdwinst maakte het mogelijk de hippische ondernemers extra dienstverlening aan te bieden. “En zij profiteren meteen mee van de innovatieve software”, weet Felix. “Door met ons samen te werken, hebben ze net als onze MKB-klanten hun bedrijf nu altijd bij zich op de smartphone of tablet. Bonnetjes, facturen en contracten kunnen ze supersnel digitaal bij ons aanleveren. Wij regelen voor de rest al hun financiële, administratieve, fiscale en juridische zaken. Zo kunnen ze doen wat ze het liefst doen: hun hippische onderneming laten groeien.”

Meer advies

Felix Hippisch helpt graag bij deze groei. En dat kan ook, want de efficiëntere werkwijze heeft naast het aanbieden van extra diensten nog een groot voordeel. Felix: “We kunnen onze adviserende rol intensiveren. We leggen ons steeds meer toe op duiding van actuele cijfers, het geven van strategisch advies en ondersteuning bij het maken van bedrijfskeuzes.” Om ook op dat vlak meerwaarde te bieden, heeft Felix Hippisch voor alle diensten gespecialiseerde professionals in dienst. “Onze accountants, P&O adviseurs, fiscalisten en juristen delen de passie voor de paardensport en het ondernemerschap met hippische ondernemers. We spreken hun taal en kennen de hippische sector op ons duimpje.”

Nieuwe uitstraling

Bij de nieuwe naam hoort uiteraard ook een nieuwe uitstraling. Vandaar dat Felix Hippisch de huisstijl en de website felix.nl een flinke metamorfose gaf. “Samen met de vernieuwde uitstraling moet de nieuwe naam gaan zorgen voor een grotere naamsbekendheid en een duidelijkere positionering van ons bedrijf. Deze stap draagt bij aan de bewustwording en trots van onze medewerkers en maakt ook voor klanten beter duidelijk wie we zijn, wat we doen en wat we willen. Hippische ondernemers weten nu dat onze ambities verder reiken dan het beeld van juridische dienstverlener dat men vaak nog van ons heeft. Vanaf nu kunnen we echt als hun totaalleverancier van diensten fungeren.”
Jeniene Penninkhof - van Dieren AA - Accountant
Jeniene Penninkhof - van Dieren AA
Accountant

Kan ik je helpen?

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring ».

* = verplicht
Een ogenblik geduld…

Meer actueel

CORONA – Tegemoetkoming Vaste Lasten MKB sinds gisteren aan te vragen
Corona-helpdesk

CORONA – Tegemoetkoming Vaste Lasten MKB sinds gisteren aan te vragen

Ondernemers in het MKB die direct geraakt zijn door de diverse kabinetsmaatregelen om het coronavirus in te dammen kunnen sinds gisteren de TVL aanvragen.

Lees meer »
Rechtbank Gelderland: overheidsadvies om zoveel mogelijk thuis te werken creëert géén “recht op thuiswerken” Rechtbank Gelderland: overheidsadvies om zoveel mogelijk thuis te werken creëert géén “recht op thuiswerken”
Blog

Rechtbank Gelderland: overheidsadvies om zoveel mogelijk thuis te werken creëert géén “recht op thuiswerken”

Bestaat er een “recht op thuiswerken” in coronatijd? De rechtbank Gelderland buigt zich over deze interessante én actuele vraag. Bedrijfsjurist mr. Lilian Bakker bespreekt de zaak. Lees meer!

Lees meer »
Kantonrechter maakt korte metten met werkgever die in het kader van corona het loon van het personeel halveerde
Blog

Kantonrechter maakt korte metten met werkgever die in het kader van corona het loon van het personeel halveerde

Een werkgever besluit om het salaris van alle werknemers met 50% te halveren, nu de werkgever door de coronacrisis in zwaar weer is terecht gekomen. Hoe oordeelt de Amsterdamse kantonrechter?

Lees meer »
Ondernemen zonder juridische hindernissen dankzij onze experts
Gratis tips en advies

Laat je e-mailadres achter en we houden je op de hoogte van de nieuwste regels en wetten, de actueelste tips en de laatste adviezen.

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring ».

Goudplevier 123 8271 gb IJsselmuiden +31 (0)38 333 75 74 info@felix.nl