De Ronduite wint Felix-award van oktober

dinsdag 02 okt 2018

Elke maand reiken we de Felix Award uit. Deze prijs gaat naar een klant van ons die het meest gebruik maakt van ons eigentijdse en bijzonder efficiënte online boekhoudplatform Yuki. We feliciteren in deze maand Teunis en Albert Bakker, broers en eigenaren van Watersportbedrijf De Ronduite.

Dit keer stapte Jos met Harold in de auto richting Wanneperveen. Daar overhandigden ze de welbekende slagroomtaart aan Teunis. “Wat een verrassing zeg! Deze zag ik echt niet aankomen”, zegt Teunis enthousiast. “Zo lang werken we nog niet met Yuki. We zitten nog volop in de ontdekkingsfase van het programma.”

Hoogseizoen

Dat Teunis en Albert nog niet alle mogelijkheden benutten, heeft duidelijk een reden. Teunis: “We zijn in ons hoogseizoen overgestapt op Yuki. In alle drukte is het er gewoon nog niet van gekomen om ons er volledig te verdiepen.”

Efficiënt boekhouden

Toch is het zeker verdient dat De Ronduite nu al de Felix Award in de wacht sleept. Jos: “We merken dat Teunis en Albert er ondanks hun drukte alles aan doen om hun documenten, contracten, bonnetjes en facturen in te scannen en aan te leveren in hun Yuki-platform. Zo zorgen ze ervoor dat ze op efficiënte wijze hun boekhouding op orde houden.”

Handig en fijn

Nu het vaarseizoen voorbij is, ontstaat er eindelijk ruimte om zich Yuki helemaal eigen te maken. Teunis: “En daar gaan we zeker tijd voor maken, want nu al merken we hoe gebruiksvriendelijk het is.” Al was ook dat even wennen voor de broers. Teunis: ”Nu scan ik een bonnetje in en wordt deze gelijk verwerkt in onze boekhouding. Dat is echt heel handig en fijn, omdat de administratie nu veel minder tijd van ons vraagt. Binnenkort komt de ICT-bedrijfsdeskundige van Felix bij ons lang. Die koppelt dan ons reserveringssysteem aan Yuki. Dan wordt alles nog makkelijker.”

Kennis onder een dak

Toch is het niet alleen Yuki dat De Ronduite tot tevredenheid stemt. “In Felix vinden we een partij waar veel kennis onder een dak huist”, vertelt Teunis. “Behalve financiële ondersteuning, geven ze ons ook juridisch en fiscaal advies. Die uitgebreide dienstverlening is voor ons echt een uitkomst.”

Over De Ronduite

De Ronduite is een watersportbedrijf dat direct aan de Beulakerwijde in het prachtige natuurgebied De Wieden in Noordwest-Overijssel ligt. Daar verhuren de broers Teunis en Albert Bakker open zeilboten, ligplaatsen voor zeil- en motorboten en een vakantiewoning. Tevens runnen ze een camping en is er een zeilschool op De Ronduite aanwezig.

Logo felix.
Goudplevier 123
8271 GB IJsselmuiden
Duurzaamheid
felix. en duurzaamheid
Lees het hier
Daar word jij wijzer van
Gratis tips afgestemd op jouw branche
Laat je e-mailadres achter en we houden je op de hoogte van nieuwe regelgeving en andere nieuwswaardigheden.
felix. © 2024 Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer | Privacy | Algemene voorwaarden