Corona-Webinar gemist? Kijk nu terug!

Gisteren (woensdag 25 maart) hebben wij in samenwerking met Gemeente Kampen en Rabobank IJsseldelta een uniek ‘Corona-Webinar’ voor ondernemers georganiseerd. Fiscalist mr. Jan Rolleman, P&O adviseur Jenou Prins, bedrijfsjurist mr. Lilian Bakker, wethouder Geert Meijering van Gemeente Kampen en accountmanager MKB Jenneke Palland van Rabobank IJsseldelta beantwoordden de meestgestelde ondernemersvragen.

Wat kan ik het beste doen met contractuele verplichtingen en opdrachten die ineens allemaal geannuleerd worden? Hoe ga ik om met een besmette werknemer en de privacywet AVG? Ik heb geen werk meer voor mijn werknemers, wat nu? Moet ik als kapperszaak gewoon de huur van mijn pand doorbetalen terwijl ik mijn vak niet mag uitoefenen? Hoe zit het precies met belastinguitstel? Kan ik als ZZP’er straks 'zomaar' €4.000,- ophalen bij mijn gemeente? Dat en meer kwam gister aan de orde.

Met veel live kijkers en leuke reacties was het absoluut geslaagd. Heb je het Corona Webinar gemist? Geen probleem. Kijk het webinar hieronder terug. Tijdens het webinar zijn een behoorlijk aantal vragen ingediend. Helaas hebben we niet alles live kunnen beantwoorden. Uiteraard zullen wij deze vragen nog uitwerken en deze blog zo snel mogelijk updaten.

Houd onze site dan ook vooral in de gaten. Wil je nu al graag sparren met ons? Dat kan uiteraard ook. Bel of mail gerust met ons corona team. Zij denken graag met je mee.


drs. Jos Felix RA/AA - Directeur en bedrijfsadviseur
drs. Jos Felix RA/AA
Directeur en bedrijfsadviseur

Kan ik je helpen?

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring ».

* = verplicht
Een ogenblik geduld…

Meer actueel

Update Noodloket (TOGS regeling): meer duidelijkheid over vestigingsvereiste!
Corona-helpdesk

Update Noodloket (TOGS regeling): meer duidelijkheid over vestigingsvereiste!

Eén van de voorwaarden is dat het bedrijf gevestigd dient te zijn buiten de woning. Maar hoe zit dat met de kapster met een salon aan huis? Of de hippisch ondernemer die op het erf woont?

Lees meer »
Help, mijn SBI-code staat niet in de lijst. Hoe krijg ik toch een tegemoetkoming? Help, mijn SBI-code staat niet in de lijst. Hoe krijg ik toch een tegemoetkoming?
Corona-helpdesk

Help, mijn SBI-code staat niet in de lijst. Hoe krijg ik toch een tegemoetkoming?

Geen tegemoetkoming € 4000 door onjuiste SBI-code? Lees dan snel verder!

Lees meer »
Mag een werknemer tijdelijk ander werk doen?
Corona-helpdesk

Mag een werknemer tijdelijk ander werk doen?

Het kan zijn dat er voor werknemers in hun eigen functie als gevolg van de coronacrisis minder werk is. Hoe kun je daarmee omgaan?

Lees meer »
Ondernemen zonder juridische hindernissen dankzij onze experts
Gratis tips en advies

Laat je e-mailadres achter en we houden je op de hoogte van de nieuwste regels en wetten, de actueelste tips en de laatste adviezen.

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring ».

Goudplevier 123 8271 gb IJsselmuiden +31 (0)38 333 75 74 info@felix.nl