felix. presenteert: de Yuki Optimalisatie Tour!

Laat jij Yuki optimaal voor jou werken? Of laat je (onbewust) nog kansen liggen? Wij bieden je graag inzicht in wat er goed gaat én waar jij mogelijk nog winst kunt behalen. Ons doel? Kijken hoe we jouw administratie nog makkelijker en efficiënter voor je kunnen maken. Daarom presenteren wij jou onze “Yuki Optimalisatie Tour”. Doe je mee?

De missie van felix.

Ondernemers zitten niet te wachten op administratieve rompslomp. Ondernemers willen ondernemen. Doelgericht en strategisch verder bouwen áán hun bedrijf, in plaats van (te) hard werken ín hun bedrijf. Daarom is onze missie om jou zoveel mogelijk te ontzorgen, zodat jij vooral tijd en focus overhoudt om te doen waar jij zo goed in bent.

Yuki Optimalisatie Tour

Ook Yuki helpt jou om het ondernemen zo makkelijk mogelijk te maken. Maar haal jij wel alles eruit wat er in zit? Laat jij de software écht goed voor je werken in plaats van andersom? Speciaal voor ondernemers die met Yuki werken introduceren wij de Yuki Optimalisatie Tour.

Via een vragenlijst checken wij jouw score op verschillende onderdelen. Gebruik jij bijvoorbeeld de koppeling met Mollie, het adresboek en de betaallijst? Heb je automatische herinneringen ingesteld? Kijk jij wel eens naar de financiële monitor? Dat en meer komt aan bod in onze Yuki Optimalisatie Tour.

Meteen aan de slag!

Ga direct aan de slag! Pak een lekker kopje koffie of thee en neem even 5 minuten de tijd om de vragenlijst in te vullen. Je vindt onze vragenlijst hier. Na afloop van de vragenlijst ontvang jij binnen enkele minuten van ons een persoonlijke rapportage. Zo heb jij direct inzicht in jouw uitblinkers én verbeterpunten.

Meer uit Yuki halen?

Valt er inderdaad nog winst te behalen? En wil je direct met jouw verbeterpunten aan de slag? Uiteraard sta je er niet alleen voor. Wij helpen jou graag bij het (nog) efficiënter en actueler inrichten van jouw administratie. Hoe? Via onze klassikale of persoonlijke 1-op-1 sessies met onze Yuki expert. Al voor € 297,- ex btw ontvang jij van ons concrete tips & tricks om jou het boekhouden zo makkelijk mogelijk te maken. Je vindt ons volledige aanbod hieronder.

Aanmelden?

Meld je vandaag nog aan voor een klassikale of persoonlijke 1-op-1 sessie via info@felix.nl. Heb je vragen of behoefte aan meer informatie? Geen probleem. Neem gerust contact op met onze Yuki expert Bertine via 038 – 82 00 963 of bertine@felix.nl. Ze denkt graag met je mee.

Bertine Brink - Assistent accountant
Bertine Brink
Assistent accountant

Kan ik je helpen?

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring ».

* = verplicht
Een ogenblik geduld…

Meer actueel

​Hoe een jaarplan Equiception meer inzicht, grip én resultaat heeft opgeleverd
Referentie: Equiception

​Hoe een jaarplan Equiception meer inzicht, grip én resultaat heeft opgeleverd

Ondernemen zonder goed onderbouwd jaarplan is als paardrijden met je ogen dicht. Je komt een eind vooruit, maar vroeg of laat eindig je op de verkeerde bestemming.

Lees meer »
Zonder jaarplan ondernemen is als voetballen zonder doelen
Blog

Zonder jaarplan ondernemen is als voetballen zonder doelen

Een jaarplan verbetert jouw rendement aanzienlijk. Het geeft je namelijk inzicht om de juiste beslissingen te nemen. Het laat jou op een goede manier de competitie met jezelf aangaan.

Lees meer »
Mag een zieke werknemer op vakantie?
Blog

Mag een zieke werknemer op vakantie?

Het is bijna zomervakantie! Ben jij werkgever? Dan zal ook jouw personeel waarschijnlijk gaan genieten van hun welverdiende rust. Maar hoe zit dit eigenlijk met een werknemer die ziek is?

Lees meer »
Ondernemen zonder juridische hindernissen dankzij onze experts
Gratis tips en advies

Laat je e-mailadres achter en we houden je op de hoogte van de nieuwste regels en wetten, de actueelste tips en de laatste adviezen.

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring ».

Goudplevier 123 8271 gb IJsselmuiden +31 (0)38 333 75 74 info@felix.nl
felix tandwiel linkedin instagram facebook