​Felix NMBRS: Salarisadministratie goed geregeld!

De tijd van losse pdf’jes en Word-bestanden is voorbij. Met de tool Felix NMBRS zorgen wij ervoor dat je als ondernemer jouw hele salarisadministratie in één overzichtelijk pakket bij elkaar krijgt. Dit online loonadministratie-programma is gebouwd vanuit het oogpunt dat salarisverwerking een vak is dat je samen uitvoert. Jij als ambitieuze ondernemer en wij als ervaren HR- en salarisspecialisten.

Realtime toegang

Wij garanderen jou een salarisverwerking die altijd voldoet aan de laatste sociale- en fiscale wet- en regelgeving. Jij kunt op elk gewenst moment realtime toegang en inzicht krijgen in alle salarisgegevens. Geen onoverzichtelijke analyses, maar gelijk een duidelijk en visueel overzicht van de gegevens die je wilt zien. Hierdoor kun jij direct strategische beslissingen maken voor jouw bedrijf. En wij staan je daar graag deskundig, oplossingsgericht en proactief in bij.

De functionaliteiten

Dankzij Felix NMBRS hoef jij je geen zorgen meer te maken over je salarisadministratie en bespaar jij tijd. Dat jij kunt doen wat je het liefst doet (ondernemen), is vooral te danken aan de diverse functionaliteiten van Felix NMBRS.

Cloud en App

Je werkt in de cloud en met een gebruiksvriendelijk app voor iPad, iPhone en Android-toestellen. Zo kun je altijd en overal bij.

Digitaal dossier

Je kunt een online personeelsdossier bijhouden. Ook kun je hier documenten uploaden en zichtbaar maken voor je medewerkers.

Salarisrapportages en -aangiftes

Online heb je altijd toegang tot salarisrapportages, zoals bijvoorbeeld de loonstroken, betaalbestanden, loonaangiftes, journaalposten en standenregisters.

Management rapportages

Je hebt realtime zicht op je HR- en salarisgegevens. Die geven we weer in overzichtelijke managementrapportages en -overzichten. Zo heb je altijd inzicht in je personeel.

Verlofregistratie

Je kunt online je verlof registreren. Je kunt Felix het verlofsaldo laten berekenen en je kunt eenvoudig de verlofaanvragen registeren.

Functionering en beoordeling

Het mogelijk om functionerings- en beoordelingsgesprekken in te plannen en vast te leggen in het digitale dossier van je medewerkers.

Verzuimregistratie

Je kunt eenvoudig en efficiënt het verzuim registreren en begeleiden, waardoor jouw werknemer weer sneller aan de slag is én waardoor je voldoet aan de Wet Verbetering Poortwachter.

HR-signalen

Je ontvangt van ons dagelijks de belangrijke signalen van de belangrijkste gebeurtenissen, zoals einde proeftijden, contracten, verjaardagen, jubilea, verzuim en verlof.

Leaseauto’s en verstrekkingen

Je kunt eenvoudig leaseauto's van het bedrijf en de medewerkers registreren en bijhouden. Verstrekkingen kunnen ook worden bijgehouden.

Beveiliging

Felix zorgt ervoor dat jouw data altijd veilig wordt bewaard en dat alleen de personen die je daarvoor toestemming geeft toegang hebben tot alle gegevens.

Als je al gebruik maakt van ons slimme, eigentijdse en efficiënte boekhoudplatform YUKI, dan biedt NMBRS nog meer voordeel! Vanuit NMBRS kun je namelijk automatisch alle loonstroken, loonaangiften en journaalposten naar het YUKI-platform sturen. Met deze automatische import voorkom je handmatige fouten, kun je een volledig digitaal dossier per medewerker bijhouden én alle salarismutaties vanuit NMBRS met een druk op de knop betalen via het Yuki platform.

Meer weten over NMBRS? We praten je graag bij en helpen je graag op weg.

 -

Kan ik je helpen?

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring ».

* = verplicht
Een ogenblik geduld…

Meer actueel

De spelregels bij een paard met (verborgen) gebreken
Blog

De spelregels bij een paard met (verborgen) gebreken

Het is de nachtmerrie van iedere verkoper of koper: de constatering van een (verborgen) gebrek bij het paard. Maar hoe te handelen als het wel zo is en hoe kun je het voorkomen?

Lees meer »
De rol van de commissionair bij de (ver)koop van paarden
Blog

De rol van de commissionair bij de (ver)koop van paarden

Treed je beroeps- en/of bedrijfsmatig op als commissionair / bemiddelaar bij de (ver)koop van paarden? Zorg dan dat jouw rol voor iedereen glashelder is. Waarom? Lees het hier.

Lees meer »
Paard gekocht of verkocht? Zorg voor een passend koopcontract!
Blog

Paard gekocht of verkocht? Zorg voor een passend koopcontract!

Heb jij alles zwart op wit staan over jullie (ver)koop van je paard of pony? Voorkom dat je later gedoe krijgt. Een koopcontract is een hele goede oplossing.

Lees meer »
Ondernemen zonder juridische hindernissen dankzij onze experts
Gratis tips en advies

Laat je e-mailadres achter en we houden je op de hoogte van de nieuwste regels en wetten, de actueelste tips en de laatste adviezen.

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring ».

Goudplevier 123 8271 gb IJsselmuiden +31 (0)38 333 75 74 info@felix.nl
felix tandwiel linkedin instagram facebook