Fiscalist Nick: nieuw bij felix.

maandag 01 mei 2023

We blijven groeien! Sinds 1 mei jl. hebben wij namelijk ons team versterkt met Nick Kamphuis. Nick woont in het oosten van het land en vervult bij ons de rol van fiscalist. Benieuwd wie Nick is, wat hem drijft én hoe hij het vindt om bij felix. te werken? Lees dan verder!

Kennismaken met Nick

Een nieuw gezicht bij felix. Tijd om te vragen wie hij is en wat hij doet in zijn vrije tijd. ‘Als kleine jongen ben ik opgegroeid in een boerenfamilie. Mijn hele leven – dat is 31 jaar- woon ik al in Twente. Eerst heb ik MBO Administrateur niveau 4 gedaan en daarna HBO Fiscaal Recht en Economie. Vervolgens wilde ik mijzelf nog verder ontwikkelen en heb ik de master Fiscaal recht gevolgd aan de Rijksuniversiteit Groningen. De aanhouder wint!’

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te squashen, meestal twee keer in de week. Ook wandel ik vaak een stuk door de natuur. Daarnaast ben ik een echte voetbalfanaat. Mag jij raden voor welke club? Juist, FC Twente.

Wat is je indruk van felix.?

Op de vraag hoe Nick het vindt om bij felix. te werken geeft hij het volgende antwoord: ‘Felix. is een menselijk kantoor en iedereen heeft echte interesse in elkaar. Dit blijkt onder andere uit de gezamenlijke lunches in de middagpauze waar collega’s tijd voor elkaar vrij maken om verhalen te delen. Bij Felix. is het hard werken, maar gaat dit niet ten koste van de werk-privé balans. Naast leuk klantencontact is mijn baan ook heel allround en krijg ik hele afwisselende vragen.’

Bij rol bij felix.?

En wat doet Nick bij felix.? ‘Eigenlijk alles met betrekking tot fiscaliteit. Onder andere belastingvragen, btw, vennootschapsbelasting, inkomstenbelasting, keuze tussen welke rechtsvorm het best passend is… Noem maar op! Ik ben het aanspreekpunt voor alle fiscale vraagstukken en help daar ondernemers mee. Alles met als doel om de ondernemer te adviseren over kansen en mogelijkheden.’

Lees verder

Logo felix.
Goudplevier 123
8271 GB IJsselmuiden
Daar word jij wijzer van
Gratis tips afgestemd op jouw branche
Laat je e-mailadres achter en we houden je op de hoogte van nieuwe regelgeving en andere nieuwswaardigheden.
felix. © 2023 Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer | Privacy | Algemene voorwaarden