Elke dag een verzorgde lunch? Sandra serveert hem voor je!

vrijdag 04 jun 2021

Elke ochtend je brood smeren? Zodra je bij felix. werkt is dat verleden tijd! Onze gastvrouw Sandra serveert namelijk iedere dag met veel plezier een gezonde én diverse lunch voor ons team.

En daar blijft het niet bij. Want Sandra zorgt ook elke dag voor een lekker tussendoortje. Nootjes, fruit bakjes, havermout koeken of smoothies? Ze zitten allemaal in ‘Sandra’s assortiment’. Team felix. hoeft zich dus geen zorgen te maken over de welbekende middagdip.

Enthousiast geworden over werken bij felix.?

Wil jij ook iedere dag genieten van een verzorgde kantoorlunch en nooit meer ’s ochtends je brood hoeven smeren? Kom dan bij ons werken!

Wij staan altijd open voor nieuw talent met ambitie. Verras ons dan ook gerust met een open sollicitatie. Je vindt meer artikelen over werken bij felix. en verhalen van onze mensen via deze link.

Daarnaast zijn wij op dit moment ook gericht op zoek naar een fiscalist en een assistent-accountant als versterking van ons team. Ben of ken jij die ervaren fiscalist met lef die langs de rand van de fiscale lijntjes durft te kleuren? Bekijk dan hier onze volledige vacature.

Of ben jij die cijfermatige alleskunner die op zoek gaat naar het verhaal achter de cijfers van de ondernemer en die dé rechterhand wordt van onze accountants? Check dan onze vacature voor een ervaren assistent-accountant hier.

Lees verder

Logo felix.
Goudplevier 123
8271 GB IJsselmuiden
Duurzaamheid
felix. en duurzaamheid
Lees het hier
Daar word jij wijzer van
Gratis tips afgestemd op jouw branche
Laat je e-mailadres achter en we houden je op de hoogte van nieuwe regelgeving en andere nieuwswaardigheden.
felix. © 2024 Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer | Privacy | Algemene voorwaarden